ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu ne-au putut opri la Valea Uzului, nu o vor putea face nici la Turda!

Primăria Turda nu a avizat protestul Societății Avram Iancu din România împotriva scoaterii statuii Crăișorului Munților din centrul orașului.

Nimeni nu dă înapoi!

Astăzi,10 iulie, ora 18, vom fi în jurul statuii lui Avram Iancu din centrul orașului!

Împreună stăm în calea excavatoarelor ce vor a săpa în temelia națională, ce vor a scoate Crucile de pe mormintele jertfei și statuile eroilor din centrul spațiului românesc.

Aceste simboluri nu sunt simple obiecte de piatră, ci mărturia vie a măreției noastre de odinioară, sunt dovada de netăgăduit că am putut fi în glorie în pofida marilor imperii de care cenușa s-a ales, sunt certitudinea că „vom putea fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!”

Păstrarea reperelor, simbolurilor de luptă si victorie este o condiție atât de necesară pentru ridicarea noastră ce va aduce odată cu ea si ridicarea din genunchi a statului român din fața noilor imperii globaliste. De aceea, ei, străinii și trădătorii, mușcă prin colții excavatoarelor corectitudinii politice din sfinți, eroi, voievozi și martiri, pentru că ei sunt modelele concrete de rezistență, demnitate, libertate națională.

Protestul de la Turda este un test, un examen la obiectul Cultul Eroilor, scos din manualele școlare. Prima condiție este să ne prezentăm la el, vom fi acolo și asta e bine!

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Prezent!

LA TURDA, ÎN APĂRAREA LUI IANCU, AZI LA ORA 18.00! ActiveNews este alături de Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România. „Ori punem pumnul în fața furtunii, ori pierim!”