ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă 5 copii români din Valea Mare, Covasna, Maria, Daniel, Ana, Bianca si fratele ei Robert, au intrat în programul de burse ,,Români pentru Români”, desfășurat de Calea Neamului în parteneriat cu Grai Străbun, pentru unitățile și secțiile cu predare în limba română din Covasna, Harghita, Mureș și Satu-Mare. Cei 5 elevi au primit deja bănuții (500 lei fiecare, vedeți primele comentarii).  

M-a impresionat peste măsură Maria, atunci când i-au dat efectiv lacrimile de bucurie când a aflat de la Gheorghe Samoila că a intrat în programul de burse si că are bani să înceapă școala. M-au mișcat profund cei trei copii mai mari, din cei cinci, care au fost cu noi la Cluj-Napoca, care nicio secundă din tot drumul nu s-au plâns de nimic, ci dimpotrivă, împreună cu părinții lor, au fost extrem de entuziaști, însuflețind autocarul în care erau cu cântec românesc și voie bună, alături de ceilalți tineri care ne-au însoțit. Vineri, 10 septembrie, vor veni din nou cu toții la Brasov, în jurul lui Avram Iancu, la Biserica Ortodoxă de la Metrom, începând cu ora 18.

Dincolo de toată gălăgia politicianistă din jurul luptei pentru puterea de dărâma complet România, se va auzi glasul acestor tineri, care împreună cu noi, vestesc o altă luptă, cea pentru ridicarea unei Țări pe Linia Neamului Românesc.

Să fii român este uneori greu, dar întotdeauna atât de frumos! Multumim Nițu Maria din Sfântu Gheorghe, G. Vasile Dorel, P. Ioan, S. Cornelia, S. Corina, B. Adriana, S. Monica, T. Marilena, E. Florin Sebastian, R. Marius Constantin, oameni minunați care au trimis în ultimul timp fondurile necesare adăugării celor 5 copii în programul burselor Români pentru Români. Dumnezeu să-i răsplătească cu sănătate și fericire!

Doamne ajută oameni buni!