ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Resursa energetică si ”economia” la curent și căldură pe timp de iarnă. Conform surselor oficiale România are o capacitate totală de 18.500 MW, 17% reprezentând producția din centralele pe cărbune. 
 
PSD, PNL, UDMR au votat ,,decarbonizarea sectorului energetic” adică  raderea a 17% din producția de energie, spunându-ne că la iarnă trebuie să stăm cât mai mult în semiîntuneric și cât mai pe frig.
 
În același timp se aud tot mai multe voci PSD, PNL care trâmbițează suveranismul bătându-se cu pumnișorii în piepturile lor ”patriotice”! 

Mărirea facturilor, întunericul și frigul nu au la noi niciun temei economic natural, singurul temei fiind trădarea și ipocrizia factorilor politici de la putere. Până în 2024, toți aștia de la PSD și PNL cu patriotismul în gură, vor distruge România aproape total, vânzând și distrugând tot ce le comandă străinii.
 
După 2024 vom vedea din nou PSD la guvernare, pe cai și mai mari ca acum, căci PNL va avea mai mult ca sigur un procent ”istoric” de mic la alegeri. 

Ambele partide mint la fel de tare, diferența este că PSD are mai mult talent, aproape cel mai mult.