ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cinstirea Zilei Armatei, duminică, 23 octombrie, ora 15,30 răspundem Prezent pentru Țăranii în Opinci Militare și Generalii lor, la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.
 
De-a lungul celor 3 ani de când structurile maghiare din interiorul și exteriorul României au pus toate tunurile pe cele 52 de Cruci ale românilor din Cimitir, am fost scut împotriva dărâmării lor. Procesele intentate atât de UDMR cu sprijinul Ungariei împotriva Primăriei Dărmănești, cât și de Prefectura Bacău (prefect PSD la acea vreme)  având ca obiectiv scoaterea crucilor eroilor români din cimitir se apropie de lovitura finală.
 
Singura șansă după opinia mea este să trecem de la apărare la contraofensivă. Va trebui să le demonstrăm tuturor că prezența Crucii jertfei naționale pe Valea Uzului nu se negociază și că indiferent ce rezultat vor avea procesele străinilor si ale trădătorilor împotriva românilor, Eroii noștri vor avea Cruci în Cimitir.
 
Nu putem părăsi o Luptă, nu putem trăda prin nepăsare sângele nostru românesc curs pe Valea Uzului. Nu vorbim vorbe, nu urlăm sloganuri goale, avem un plan concret de contraofensivă, dar pentru îndeplinirea acestei misiuni este nevoie de prezența voastră la Valea Uzului, așa cum a fost nevoie de Eroii militari în trecătorile care au apărat țara biruindu-i pe străini. Acest plan îl vom dezvălui curând. 

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!