ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hristos a înviat! Toți cei 50 de copii din Covasna, Harghita, Mureș și Satu-Mare, înscriși în programul burselor Români pentru Români, au primit bănuții în cont în preajma Sfintelor Sărbători, ultimii nouă primind bursa de 500 lei în a treia zi de Paști. Bursele Români pentru Români sunt dăruite de Asociația Calea Neamului cu sprijinul Grupului Grai Străbun, adresându-se elevilor cu rezultate bune la învățătură care au nevoie și de un sprijin material, din unitățile școlare cu predare în limba română din județele menționate mai sus.

În aceste vremuri consider că este o adevărată minune îndeplinirea acestei sarcini, Slavă lui Dumnezeu și mii de mulțumiri oamenilor care au susținut pe internet acest demers, adâncă recunoștință românilor extraordinari care au trimis fondurile necesare în ultima perioadă, anume Constantin-Dimitrie, O. Mariana, Carmen-Cătălina, Mircea Gheorghe, B. Marian, Adrian Valentin, R. Andreia, M. Ana, T. Valentin, N. Lucian, Ovidiu-Adrian, C. Alexandra, Daniel Herea, Eugen Marius, Pienaru Dan, P. Alexandru, George-Marius, O. Mariana, P. Robert, Ciprian-Daniel, Mircea Iulian, A. Elena, Oana Georgiana, Ionuț Daniel, E. Alexandru, Cristian Andrei, Elena-Diana, C. Otilia, B. Florin, B. Mărgărit, S.a.r.l. et Cie S. și Urs Niculae.

Oameni buni, nu știu dacă vă puteți imagina câtă bucurie este în sufletul acestor copii cărora voi le dăruiți aceste burse! Pe mulți dintre ei îi cunosc personal, am mers cu ei ore în șir pe autocar în diverse acțiuni, lecții de istorie în Cultul Eroilor și strămoșilor noștri, niciodată nu s-au plâns de nimic, ba dimpotrivă, la final, erau nerăbdători să pornească la un nou drum. Fiecare bătaie de inimă a acestor tineri merită toate bătăile inimilor noastre, toată jertfa și lupta pentru România lor, pentru o Țară în care Libertatea de a fi român este sfântă, pentru o Țară în care un copil sau un bătrân, un român simplu, nu trebuie să-și numere bănuții pentru a avea un trai decent de zi cu zi, pentru ca o Țară atât de bogată să nu mai aibă oameni săraci și însetați de adevăr și dreptate.

Mergem împreună cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc în Istorie!