ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unii oameni spun că oricum starea de alertă se va ridica, dar cine are certitudinea că Certificatul digital, care este  de fapt cheia întregii plandemii, se va anula? Români, Certificatul digital nu presupune doar vaccinarea, ci va însemna într-un viitor imediat certificatul nostru de "bună purtare" fața de sistemul globalist. Toate datele noastre, viața noastră cu tot ce înseamnă ea, se vrea a fi înscrisă în acel cod QR, ce cumperi, ce și cum gândesti, pe unde umbli și de ce, etc, asta inseamna în mare parte digitalizarea ce are ca bază formală pentru extindere în diferite "aplicatii", actualul certificat "covid". 

 Înseamnă monitorizarea vieții și implicit controlul asupra ei. Dacă unii dintre noi cred ca un grup de români străbat de "nebuni" toată țara, înghețand de frig și dormind pe apucate cateva ore pe noapte, se înșeală amarnic.  Dacă unii dintre noi cred ca dictatura va capitula de la sine, la fel de amarnic se înșeală. E bine că  admirăm și distribuim pe conturile noastre de Fb. convoaiele libertății din Canada, Franța și din alte țări, dar cu grupul nostru de români care se chinuie să ducă la bun sfârșit Convoiul Libertății din România, ce avem? Adică "dincolo" convoaiele sunt pentru o cauză legitimă dar la noi nu? 

Constat cu amărăciune tăcerea unora în acest sens, constat chiar unele atacuri subtile sau fățișe. Vă întreb, merita acest tratament din partea voastră frații și surorile care pana mai ieri erau în luptă cu voi? Cu ce greșesc ei străbătînd cu mașinile și steagurile tricolore  mii de kilometri? Cu ce greșesc ei că  înfruntă frig, oboseală și jandarmi pentru Libertate? Nu vă "cer" aici să sprijiniți acest demers, ci doar mă întreb dacă este bine ca acesta să fie minimalizat, obturat, dus în derizoriu sau blamat. Vă întreb, cui oare foloseste această atitudine? Dacă nu vrei sa ajuți, atunci nu arunca cu pietre, măcar din respect pentru jertfa pe care o fac acești oameni, măcar pentru mâinile lor înghețate care strâng alte mâini înghețate din zeci de orașe și sate  pentru un lucru atât de simplu și mare în același tîmp: Libertatea!

Personal am tot respectul și toată dragostea mea frățească pentru românii din Convoiul Libertății. Am fost la Iași alături de ei și îi voi sprijini cu toate forțele în centrul țării, pe zona Harghita, Covasna și Brașov în zilele următoare, urmând să ne întâlnim cu toții la București pe 18 februarie la amiază.

Mergem împreună cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!