ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primesc în poștă somație/ executare silită (foto mai jos) la nici două săptămâni după ce mi-a parvenit decizia definitivă a Tribunalului Sfântu-Gheorghe prin care mi se păstrează amenda de 1000 lei aplicată pentru că am recitat ”neautorizat” Doina de Mihai Eminescu.
 
Iată cum vestita birocrație din România încetează brusc și conlucrarea dintre diversele instituții ale statului dă semne că atinge viteze maxime, digitalizate mai ceva ca la Bruxelles! Prin acest amănunt ni se confirmă încă odată că statul din țara noastră deține mecanismele tehnice de a funcționa eficient, dar în paradigma răului, producându-se o inversare a rolului său firesc. Motorul merge la turații maxime la fel ca vapoarele pe Canalul Bâstroe când este vorba de privatizări ilegale, vânzări pe doi bani de active si acțiuni la marile companii ale statului, retrocedări ilegale, numirea/ alegerea unor nulități sau trădatori în funcții înalte, achiziționarea pe bani grei de waxxinuri cât pentru tot Estul Europei, aici fiind totuși depășiți de Ungaria, Orban, achiziționându-le pe toate, de la John până la Sputnik, trecând prin Astra Z si prin Moderna, cel chinezesc nu stiu cum se cheamă, dar cu siguranță l-a tradus și în ungurește. Viktor Orban a împăcat toate ”lumile” în privința asta, fiind cel mai globalist waxinist, dar patriot, căci le-a maghiarizat pe toate, la wax mă refer, desigur, cu popoarele e mai greu oleacă.   

În schimb, motorul acesta al statului din România se gripează brusc de rămâne România în drum și în urma Bulgariei, când este vorba de educație, promovarea culturii și istoriei naționale, sprijinirea firmelor românești, stoparea monopolurilor străine ce distrug capitalul autohton, contracararea intereselor agresive ale diverselor țări atât din Vest cât și din Est în România. Cu bîiguirea unor sloganuri si șabloane globaliste în fața cărora românii dacă nu cască de plictiseală, se prăpădesc de râs, nu se combate niciun fel de propagandă, ci se potențează. Un presedinte, un prim-ministru, un ministru de externe care spun inepții despre intervenția catastrofală a Ucrainei în Delta Dunării sunt factorii nocivi care turează motorul pe invers, împotriva statului român, făcând din acesta un stat din România, dar nu românesc, la fel cum se întâmplă și în cazul intervenției catastrofale antinaționale a Ungariei în România, la fel cum s-a întâmplat în multe ale cazuri de-a lungul zecilor de ani pe diferite aspecte.  

Concluzia: te uiți la Polonia, unde există un stat polonez, unde interesul național este pus pe primul loc, unde conducerea politică nu stă cu capul plecat în fața nimănui, unde nivelul de viață este ridicat, unde de Ziua Națională a Poloniei sunt în stradă peste o sută de mii de oameni și unde chiar nu se pune problema ca eroii lor să nu ”primească avize” pentru o cruce la căpătâi. Apoi uită-te la statul din România și vezi diferența dintre două motoare și sensul lor. 

Am ”deviat” de la amendă, dar cred, adică sunt sigur, că ei, nu noi, ar trebui să fie executați silit pentru toate cele ce le-au făcut și pentru cele ce nu le-au făcut.

Doamne ajută!
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.