ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În condițiile în care guvernul își exprimă politica externă împotriva războiului dus de Rusia în Ucraina, este inacceptabil ca din guvern, să facă parte UDMR, reprezentantul Ungariei în România.

Știm cu toții că Ungaria este aliatul cel mai fidel al Federației Ruse din Europa. De asemenea mai știm, atât de bine, faptul că UDMR a dus o campanie extrem de susținută în România pentru realegerea guvernului Viktor Orban, contribuind major la aceasta prin voturile maghiarilor cu dublă cetățenie. Știm si de finanțările imense ale statului ungar prin diferite asociații și fundații către UDMR, fără de care această structură antiromânească ar fi total marginală din punct de vedere politic, nefiind în stare să joace rolul de balama în politica din România, nici măcar cu ajutorul trădării partidelor. Voturile UDMR nu sunt generate doar de STS prin Moldova sau Oltenia, ci în primul rând de ”cumpărarea” lor prin banii veniți de la Budapesta, prin investițiile uriașe din Transilvania, în zona economică și cultural-educațională, UDMR fiind perceput astfel ca o "salvatoare" a etnicilor maghiari din România. Statul român știe asta și atunci, ce mai caută UDMR în guvern, ce mai caută în parlament, ce mai caută de fapt Ungaria în România?

În 2015, de 1 Decembrie, cand am avut acțiunea 1000 de steaguri tricolore pentru Covasna și Harghita, teroriștii maghiari din Târgu-Secuiesc au vrut să ne arunce în aer, punând la cale un atentat cu bombe artizanele. Înregistrările covorbirilor lor au arătat foarte clar că scopul atentatului era ca formațiunea extremistă maghiară HVIM să dobândească credibilitate în Rusia pentru obținerea de finanțare în vederea altor atacuri antiromânești. Lideri marcanți ai UDMR, precum și comunicatele oficiale ale formațiunii au militat pentru susținerea și eliberarea din pușcărie a acestor teroriști.

Asadar, degeaba primul ministru al României face vizite pe la Kiev împreună cu alți oficiali ai parlamentului, donând căști de protecție aproape expirate și declarații de susținere prin care își umflă mușchii în fotografii penibile, atât timp cât în România stau la masa guvernamentală cu UDMR, adică cu agentura guvernului Ungariei.

Întăriți armata, industria militară, dați drumul la exploatarea gazelor din Marea Neagră, impuneți cu maximă tărie interesele românești în fața NATO și UE, nu mai fiți slugi și nu mai țineți România la coadă, scoate-ți odată Ungaria din România!