ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



„Am vrut să dăm o tură și pe la Universitate, ne-a fost dor de Piață...dar s-a blocat pur și simplu circulația...prea multe semafoare acolo!”, a scris Mihai Tîrnoveanu.
 
Convoiul a pornit înspre București, joi, la ora 8 dimineața, din parcarea benzinăriei Petrom Kaufland către Piața Victoriei, unde la ora 12 urma să se întâlnească cu restul convoaielor din toată țara. După cum informa Mihai Tîrnoveanu, fiecare mașină a avut un steag tricolor, iar în fiecare localitate în care au ajuns, au înconjurat centrul de cel puțin două ori.

„În Piața Victoriei autoritățile au anulat regula de circulație a sensului giratoriu, obligând participanții la trafic să meargă spre Aviatorilor, amplasând în același timp garduri în toată aria Pieței. Desfășurarea de forțe de ordine, Jandarmerie, Poliție rutieră și nu numai, fiind extrem de masivă, nu doar în București, ci si pe toate traseele Convoiului Libertății din țară”a transmis Mihai Tîrnoveanu.