ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamne ajută! Hai să facem o treabă ca lumea! Nu ar strica o mai bună coordonare a manifestării creștine din 14 august. Unii anunță marș de la Victoriei la Patriarhie, alții adunare la Piața Universității. Piața Universității este punct comun în toate anunțurile, căci pe acolo va trece și marșul, dar nu toți specifică locul exact din Piața Universității. Am înțeles că va fi în jurul orei 16.
 
Tare bine ar fi ca în zilele următoare toate organizațiile să anunțe cu precizie în ce loc din Piața Universității se adună lumea și la ce oră. Anunțul ar fi util să se dea nu doar pe filmulețe, căci nu toți au răbdare sa-i urmărească pana la capăt pe lideri, nu prin evenimente, căci acestea nu au o audiență mare, ci și prin două, trei rânduri scrise prin care să se indice cu precizie ora și locul exact din Piața Universității unde ne adunam cu toții la un moment dat, adică unde ne unim după marșuri și alte manifestări.

Oamenii așteaptă niște date precise, mai ales cei din provincie. Dacă tot e să se facă ceva, hai să se facă așa cum trebuie!
Cu respect!