ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziaristul de la Fox News a intrat în posesia imaginilor care au fost ținute ascunse peste doi ani de ochii opiniei publice.

Totul a fost o înscenare: polițiști și agenți sub acoperire în civil au deschis porțile Capitoliului și i-au condus pe protestatari în interior.

Scopul:

acoperirea fraudei de la alegerile din 2020;

compromiterea lui Trump, pentru a-l împiedica să candideze din nou la prezidențiale;

dezlănțuirea Terorii împotriva simpatizanților săi;

- distrugerea opoziției.

Teroarea anti-Trump se adăuga astfel Terorii COVID. Starea de război civil se suprapunea peste starea de urgență sanitară.

Rețeta perfectă pentru Controlul Total.

(Nu întâmplător, luând lumină de la Licurici, Florin Cîțu i-a numit „teroriști” pe toți cei care se opun dictaturii COVID. „Combaterea terorismului” este mijlocul perfect de a nimici orice disidență.)

Scenariul din 6 ianuarie 2021 seamănă flagrant cu Mineriada din iunie 1990 de la București, când, după înscenarea incendierii autobuzelor și a atacului asupra Ministerului de Interne și a Televiziunii, minerii au fost aduși la București și dirijați spre sediile Opoziției politice și civile.

Iată mai întâi explicațiile oferite de Tucker Carlson în legătură cu formidabila sa performanță jurnalistică.

Și, în partea a doua, imaginile pe care nimeni din Establishmentul de la Washington nu le-a dorit publicate.

*

Tucker Carlson:  

Vă vom prezenta imediat înregistrările de pe camerele de supraveghere din interiorul clădirii Capitoliului SUA.

Imaginile pe care le veți vedea au fost înregistrate în urmă cu 26 de luni, pe 6 ianuarie 2021.

Până acum, politicienii au ascuns aceste înregistrări de ochii opiniei publice. Nu există nici o justificare legitimă pentru acest lucru. Și nici nu a existat vreodată.

Totuși, beneficiarii acestei decizii continuă să mintă în legătură cu ceea ce acum a devenit evident.

Adevărata crimă - v-au spus ei și o tot repetă – este NU ce s-a petrecut în Ziua Alegerilor din 2020. Adevărata crimă, zic ei, este ce s-a petrecut două luni mai târziu, pe 6 ianuarie, când Donald Trump ar fi condus o insurecție împotriva guvernului american ales în mod corect.

Pentru a dovedi această afirmație și a distrage atenția de la amănuntele alegerilor prezidențiale, Democrații din Congres au înființat ceea ce au numit Comisia Selectă a Camerei în legătură cu atacul din 6 ianuarie.

Scopul acestei Comisii era de a-l împiedica pe Donald Trump să candideze din nou la președinție.

În decembrie anul trecut, membrii Comisiei au votat în unanimitate să-l dea pe Donald Trump pe mâna Departamentului Justiției, pentru a fi urmărit penal.

Misiune îndeplinită.

Ceea ce nu a făcut Comisia a fost să explice ce s-a petrecut în interiorul Capitoliului pe 6 ianuarie.

În urmă cu trei săptămâni, grație noului Biroul al Președintelui Republican al Camerei Reprezentanților, am avut acces la mii de ore de înregistrări ale camerelor de supraveghere, care ne ajută să răspundem la această întrebare.

Comisia 6 Ianuarie a avut acces la aceste înregistrări și a și văzut mare parte din ele.

Însă, așa cum vă vom arăta, membrii Comisiei au mințit în legătură cu ce au văzut. Și apoi au ascuns probele de opinia publică. Inclusiv acuzaților din 6 ianuarie și avocaților lor. Este impardonabil.

Indiferent ce părere aveți despre președintele Camerei, Kevin McCarthy, el a reparat această crimă. Și îi suntem recunoscători că a făcut-o.

Înainte de a vă prezenta înregistrarea, câteva cuvinte despre procesul de documentare. Producătorii noștri au avut acces nelimitat la înregistrările de pe camerele de supraveghere ale Capitoliului.

Nici Biroul Președintelui, nici patronii noștri de la Fox News nu au intervenit în vreun fel în investigația noastră.

Din cele circa 40.000 de ore de înregistrări, majoritatea s-au dovedit irelevante – planuri statice cu încăperi goale, uneori departe de Capitoliu.

Pentru a găsi imagini relevante, producătorii noștri au primit dreptul de a folosi computerele Capitoliului, cu un program special.

Așa am găsit cu ușurință ce căutam.

Ce nu am avut a fost accesul la programul de recunoaștere facială. Iar acest lucru este semnificativ.

Timp de mai bine de doi ani, ne-am întrebat de ce, în acea zi, unii din mulțime care păreau că incită la violență nu au fost puși sub acuzare. Am presupus că erau agenți federali sub acoperire. Presupunem și azi același lucru.

De fapt, pe aceste înregistrări am văzut multe gesturi care păreau să nu aibă sens: bărbați în haine civile deschizând ușile pentru protestatari, alții care îi conduceau prin Capitoliu etc.

Am fi dorit să știm cine sunt aceste persoane, însă, până în această seară, nu am aflat. Și pentru că nu știm cine sunt, nu le vom difuza fețele pe ecran sugerând că sunt agenți federali. Ar fi un gest iresponsabil din partea noastră.

Sunt multe enigme pe care nu le-am putut dezlega. Printre ele, din păcate, este moartea prim împușcare a lui Ashli Babbitt.

Din dovezile publice pare clar că Babbitt a fost ucisă de un polițist al Capitoliului pe nume Michael Byrd.

Ashli Babbitt era neînarmată. Era mai mică de statură decât media. Nu reprezenta nici o amenințare imaginabilă. Dar, dincolo de astea, putem doar specula în legătură cu ce s-a petrecut.

Nu existau camere de supraveghere lângă holul președintelui Camerei, acolo unde Babbitt a fost ucisă.

Și încă ceva: practic, nimeni din Washington, Republican sau Democrat – și cu siguranță nimeni din presă – nu își dorea să vadă aceste imagini difuzate.

De aceea, au rămas ascunse timp de peste doi ani.

În ultimele săptămâni, hienele de serviciu din Congres și de la televiziunile de știri au urlat că, prezentând public aceste înregistrări, punem vieți în pericol.

Dat fiind că e vorba de aceiași indivizi care sprijină deschiderea frontierelor și definanțarea poliției, e greu să le iei în serios văicăreala.

Dar securitatea o luăm foarte în serios. Deci, înainte de a difuza imaginile, am consultat Poliția Capitoliului.

Cu bucurie trebuie să spunem că rezervele lor au fost minore și, în cea mai mare parte, rezonabile.

Până la urmă, singura schimbare pe care am făcut-o a fost să acoperim detaliile de pe o singură ușă interioară din Capitoliu. Probabil că nici nu vă veți da seama, când le vom difuza. Și suntem convinși că acest lucru nu afectează relatarea noastră.

Acestea fiind zise, iată imaginile. Nu răspund nici pe departe la toate întrebările legate de 6 ianuarie, dar dovedesc fără putință de tăgadă că Democrații din Congres, asistați de (Republicanii) Adam Kinzinger și Liz Cheney, au mințit despre ce s-a petrecut în acea zi.

Sunt niște mincinoși și din acest motiv ar trebui să nu mai fie luați în serios.

Prin intermediul înregistrării vă vom arăta ce s-a petrecut cu adevărat pe 6 ianuarie în interiorul Capitoliului.

Imaginile nu arată nici o insurecție sau revoltă în desfășurare. În schimb, arată polițiști care escortează manifestanții prin interiorul clădirii. Inclusiv pe Șamanul QAnon.