ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După opt ani de atacuri, lovituri și înscenări, Donald Trump rămâne în picioare. Ai crede că nimic nu poate să-l doboare. În America, pare să se întâmple ceva foarte ciudat: pe măsură ce țara se adâncește în criză, un Mit e pe cale să se nască.

Iată, spre exemplu, un editorial de Wayne Allyn Root de la The Gateway Pundit pe care l-am tradus pentru ActiveNews.

*

„Credeți în miracole?”.

Vă amintiți acele cuvinte ale comentatorului sportiv Al Michaels când echipa de hochei a SUA, considerată un outsider, a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1980?

„Miracol pe gheață...”

Vedeți, în viața reală, miracolele există.

Trăim într-o lume neîncrezătoare și cinică. Puțini dintre noi cred cu adevărat în miracole. Și încă și mai puțini cred atunci când un miracol se întâmplă, chiar dacă se află sub ochii lor.

Dar miracolele au loc tot timpul.

Ca să vezi și să crezi în miracole trebuie să fii deschis.

Cred că un miracol, trimis de-a dreptul de Dumnezeu, se întâmplă chiar acum, în fața noastră. Trebuie doar să deschideți ochii.

Acest miracol este președintele Trump.

Este uneori bădăran și brutal. Îi jignește pe mulți. Îi înfurie pe mulți. Puterile din umbră vor să îl oprească cu orice preț. Chiar dacă pentru asta trebuie să-i însceneze crime care nu au existat.

Se confruntă cu o puzderie de acuzații și de procese. Riscă peste 700 de ani de închisoare. A fost condamnat la plata unei amenzi de sute de milioane de dolari și la interdicția de a mai face afaceri.

Dacă nu își va petrece tot restul vieții în închisoare, ar putea sfârși prin a-și vedea imperiul în faliment.

A fost numit „Hitler” și „KKK” și „suprematist alb”.

Ni se spune că este o „amenințare pentru democrație”.

Dacă va fi ales, susțin dușmanii săi, va distruge America.

Practic, toată lumea de la putere este împotriva lui. De la „mlaștina” DC la Statul Paralel și de la complexul militaro-industrial (care vrea războaie în lumea întreagă) la agențiile guvernamentale (CIA, FBI, DOJ, NSA) care îl urmăresc și îl spionează.

Toate grupurile care dețin grosul puterii și averii în America s-au coalizat împotriva lui: Wall Street, presa, Silicon Valley, baroul, sindicatul profesorilor, Hollywood, lumea modei. Cu toții îl urăsc.

Guverne străine sunt disperate să îl împiedice să câștige din nou puterea.

Organizațiile globaliste ca FEM, OMS și ONU, îl disprețuiesc. Aproape orice miliardar globalist din lume este pornit împotriva lui: George Soros, Klaus Schwab, Bill Gates, Jeff Bezos și toți ceilalți.

Femeile îl fac „sexist”. Democrații negri – „rasist”. Homosexualii – „homofob”. Musulmanii – „islamofob” din cauza credinței sale de neclintit și a sprijinului pentru Israel.

Dar evreii americani votează împotriva lui.

În ciuda tuturor acestora, însă, președintele Trump îl conduce pe Biden în practic toate sondajele naționale. Se află în frunte în fiecare stat care poate decide soarta alegerilor. Este favorit în rândul generației Z (cei mai tineri alegători). Și, în unele sondaje, conduce chiar printre bărbații latino și negri.

Un sondaj recent îl dă pe Trump în frunte printre alegătorii evrei din statul New York.

Cum este posibil? Este supranatural. Este biblic. Așa ceva nu poate fi explicat rațional. Este un adevărat miracol.

Îngăduiți-mi să închei cu două istorioare adevărate care îmi confirmă convingerea că un„Miracol Trump” se petrece sub ochii noștri.

Nepotul meu este un doctor tânăr din California. De curând a absolvit Medicina, după ce s-a născut cu grave dizabilități fizice.

El însuși este un miracol viu și o mărturie despre puterea credinței și a rugăciunii.

Timp de un deceniu, în timpul colegiului, facultății de medicină și stagiaturii în California, practic toți cei cu care se întâlnea erau liberali care îl urau pe Trump.

Acum două zile, nepotul meu doctorul lucra la un cabinet medical din Los Angeles și a fost martorul la ceea ce el a numit un „miracol” și ceva „supranatural”.

La televiziunea din cabinetul unde se lucra s-au difuzat știrile. Subiectul principal l-a reprezentat victoria zdrobitoare a lui Trump în alegerile preliminare din Michigan.

Nepotul meu se aștepta la mormăieli și alte semne de ură din partea celor din cabinet. S-a întâmplat însă cu totul altceva care l-a lăsat interzis.

Cineva din cabinet l-a ovaționat pe Trump. Apoi altcineva. Și încă unul. În scurt timp, întregul cabinet medical ovaționa și îl aclama pe Trump.

Toți: pacienți, personal, medici. Când au înțeles că nu este nici un pericol să își exprime simpatia pentru Trump, s-au descătușat. Toți au recunoscut că sunt de partea lui Trump. În Los Angeles!

Nepotul meu, doctorul, mi-a zis:

„Unchiule Wayne, a fost un miracol. Nu am crezut că o să văd vreodată ceva asemănător. Ceva supranatural se întâmplă.”

Din nou aceste cuvinte: „miracol” și „supranatural”.

Iată și istorioara nr. 2.

Cel mai bun prieten al meu din copilărie crede mult în Dumnezeu. Dar este apolitic.

Ieri, mi-a trimis un mesaj pe telefon în care scria:

„Îți voi spune acum ceva foarte ciudat. Nu cred că Trump poate fi oprit. Este ocrotit de Dumnezeu. Este supraomenesc ce se întâmplă. Ceva supranatural îl sprijină. Nu cred că îl poate opri cineva.

„În toată viața mea, nu am văzut nici un om pe pământ înconjurat de această forță supranaturală. Trump nici măcar nu îmbătrânește ca ceilalți președinți din trecut. Arată la fel ca acum 8 ani – după toate prin câte a trecut.

„Nu a fost doborât, deși împotriva lui se trag lovituri mortale din toate părțile. Este supraomenesc, de neoprit, imperturbabil. Asistăm la un miracol.”

Încă o dată aceste cuvinte: „supranatural” și „miracol”.

Credeți în miracole? A venit vremea să o faceți. Pentru că ceea ce se petrece este supranatural.

Toată lumea începe să vadă. Toată lumea începe să creadă.

Semnele sunt aici. Trump este „Alesul”. Trump este trimis de Dumnezeu și binecuvântat de Dumnezeu.