ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atenție!

Nu vreau să vă sperii și să creați panică, dar OMS-ul a anunțat vestea proastă că a apărut o nouă pandemie extrem de periculoasă.

În lume, numărul persoanelor sănătoase crește rapid.

Sunt deja sute de milioane în Asia, America și Europa și miliarde în întreaga lume.

Persoanele infectate cu Virusul Sănătății sunt extrem de periculoase. Nu cumpără medicamente din farmacii, nu merg la spitale, nu vorbesc despre boli, fac sport, mănâncă sănătos și cel mai periculos este că gândesc singuri.

Zâmbesc și sunt aproape întotdeauna de bună dispoziție.

Procedând astfel, acestea provoacă pierderi uriașe companiilor farmaceutice și întregii vaste industrii din domeniul sănătății.

Dar OMS spune că au fost deja luate măsuri pentru combaterea virusului sănătății.

Pentru a te proteja de Virusul Sănătății, este suficient să te uiți la televizor în mod regulat, să asculți declarații guvernamentale, informări ale personalului național al crizei operaționale, să cedezi panicii și sugestiilor, să citești cu atenție mass-media și statutul de pe rețelele de socializare și, cel mai important, să nu zâmbești niciodată și nu credeți în bine.

Aceste precauții vă asigură că nu veți fi niciodată infectat cu Virusul Sănătății! ....

de la lume adunate si-napoi la lume date ...