ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În sfârșit, am revenit la glorioasele vremuri ale ghetourilor.

Și nici nu mai e nevoie să facem cuptoare. De ce avem spitale? Îi ardem direct acolo.

- De vii?

- Normal că de vii! Pentru morți e crematoriul.

***

Ni se vorbește 48 de ore din 24 numai și numai despre Covid. Despre morții prin ardere nu se vorbește. De ce? Aceștia nu sunt și ei oameni ca și cei cu Covidul? Spitalele de Covid fac parte din sistemul sanitar, dar cele incendiate nu?

Domnilor, sub ochii noștri se petrec lucruri îngrozitoare, de neconceput într-o lume civilizată.

Oameni lucizi, legați cu mâinile și cu picioarele de acele paturi metalice, au văzut flăcările venind spre ei, dar, imobilizați, nu s-au putut apăra și au "asistat" la propria ardere. Alții, pe picioare, ar fi putut fugi dar saloanele lor erau încuiate cu cheia și ei, tot așa, s-au văzut cum ard.

Sunt crime de un grad al ororii la care mintea omenească nu face față, crime pe lângă care cele ale lui Jack Spintecătorul sunt secvențe artistice. Dar ați văzut, nu condamnat, dar măcar pus în discuție, vreun criminal?

Nu, pentru că în vederile autorităților nu există decât o categorie de vinovați pe care e hotărâtă să nu renunțe până nu-i vede lichidați: nevaccinații.

***

Gustul dictaturii e un drog foarte puternic care creează o dependență nevindecabilă. Cine l-a încercat nu-și va mai reveni prin nici un mijloc, dimpotrivă, va simți nevoia unor doze tot mai mari.

Dacă nu mă credeți, urmăriți măsurile actualilor dictatori și-mi veți da, din nefericire, dreptate.