ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea este deja sufocată de legi, restricții și obligativități legate de COVID-19 care nu au absolut nici un sens. Însă în Germania a apărut știrea cea mai ridicolă și tragică, în același timp, din ultimele 22 de luni.

Un editorial de Michael Hynes în LifeSiteNews pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Știrea este aceasta: cei care doresc să fie eutanasiați trebuie să prezinte dovada că sunt complet vaccinați împotriva COVID.

Informația este în același timp ironică și tulburătoare.

Ironia este limpede: „Verein Sterbehilve” („Asociația Eutanasia”), cu  sediu în Hamburg și Zürich, a dat publicității recent noi directive care stipulează că „cerințele în materie de sinucidere asistată” includ de acum și „un certificat de vaccinare sau de însănătoșire completă după COVID-19”.

Motivul, după cum explică Verein Sterbehilfe, este că „sinuciderea asistată și examinarea preliminară a capacității unui pacient de a lua decizii în mod liber implică o apropiere fizică între persoane. Or, aceasta este exact condiția prealabilă a răspândirii coronavirusului.”

Așadar, pentru a muri prematur, unei persoane trebuie să i se administreze o injecție despre care guvernul și presa susțin că este un mijloc sigur de a evita internarea în spital și moartea.

Cu siguranță, trebuie să mai existe oameni pe lumea asta care să sesizeze ridicolul situației. Evident, oameni care nu fae parte din curentul pro-eutanasie.

Totuși, deși ironia întregii chestiunii este neîndoios uriașă, noile directive pentru eutanasie sunt mult mai sinistre decât par, deoarece ele dezvăluie în ce măsură societatea și-a perdut mințile și a ajuns sclava obligațiilor care privează de libertate.

Cultul morții – pentru că acesta este singurul mod potrivit pentru a descrie o societate în care Planned Parenthood asasinează anual cu sutele de mii bebeluși nenăscuți – este atât de perversă și de generalizată încât sinuciderea a ajuns să fie privită ca un privilegiu rezervat exclusiv clasei superioare a „vaccinaților”.

În timp ce dreptul la viață este aproape universal negat, printr-o răsturnare totală este promovat acum un „drept de a muri”, însă numai pentru cei ce acceptă injecțiile obligatorii, care sunt ele însele o încălcare flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale.

Uitați de protejarea copiilor în burțile mamelor lor, ei sunt priviți ca niște „consumabile” în noua ordine a lumii de astăzi.

Adevărata libertate în această lume pervertită și răsturnată este libertatea de a muri – odată ce ți-ai făcut schema completă de injecții obligatorii la care te forțează statul și companiile private.

Noua obligativitate a Verein Sterbehilfe este doar cel mai recent exemplu al respingerii totale de către societate a religiei, a lui Dumnezeu, a rațiunii și a oricărui simț de demnitate umană.

Obligarea cuiva să se vaccineze ca să se poată sinucide este definiția însăși a expresiei „a pune sare pe rană”, sau mai bine zis pe moarte.

Ca și cum crima de a respinge caracterul sacru al vieții nu ar fi fost suficient de gravă în gestul eutanasiei, ultimele rămășițe de demnitate umană sunt atacate acum prin obligativitatea injectării cu serul mânjit de avort.

Este ca și cum „anti-credința” și-a atins apogeul printr-o parodie perversă a credinței și adevărului.

În timp ce nou născuții, care au scăpat de crima avortului, sunt botezați în primele zile ale vieții lor pe Pământ, mișcarea anti-religioasă a inventat propriul ei „botez”. În documentul citat, membrii cultului morții sunt injectați cu substanțe care depind de extragerea brutală a unor țesuturi, apoi de uciderea unor bebeluși minisculi, pentru a trăi și apoi pentru a se ucide pe sine.

Cultul vieții promovează siguranța vieții în burta mamei și militează pentru siguranța vieții până când survine moartea naturală.

Cultul morții promovează moartea în burta mamei și militează pentru uciderea ființei umane.

Reînnoindu-și jurămintele față de acest cult al morții, Verein Sterbehilfe scrie că membrii familiei trebuie informați că „sinuciderea are întotdeauna și un risc de nereușită”, ca și cum supraviețuirea ar fi un deznodământ nedorit. 

Și de ce nu ar fi, într-o societate care acceptă cu atâta ușurință uciderea copilului nenăscut ca fiind o simplă „alegere” a mamei?

Din multe puncte de vedere, aplicarea obligativității vaccinării pentru eutanasie reprezintă triumful industriei avortului. Puține acțiuni sau curente se pot mândri că au adepți atât de fideli precum industria mondială a avortului atunci când primele și ultimele momente de viață sunt legate de avort.

La un capăt al cronologiei, bebelușii sunt asasinați prin avort înainte de a apuca să tragă pentru prima dată aer în piept – iar societatea zâmbește și acceptă acest lucru.

La celălalt capăt al cronologiei și într-una din ultimele lor acțiuni, adulții semnalează acceptarea acestui rău odios, profitând de niște produse ale industriei avortului, pentru ca apoi să se sinucidă.

Înainte vreme, membrii familiei se strângeau laolaltă în camera unei ființe dragi, priveghind și rugându-se în ultimele ceasuri ale acesteia.

Astăzi, aceste ultime momente nu sunt altceva decât o ridicare a pălăriei în fața industriei avortului, înainte de a avea parte de ajutorul și instigarea altora la sinucidere.