ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul rubricii noastre de Modă și maniere elegante, avem două imagini de sâmbăta trecută din cea mai iubită țară din lume. Voturile Ucrainei la Eurovision au fost anunțate de o prezentatoare surprinsă de bombardamente cu rochița-n vine, gata gata să dezvăluie continentului lenjeria marca Triumph (foto stânga).

În deplasare, Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu Papa de la Roma, care a purtat o rochie albă, cu care a mai fost văzut și în alte ocazii, accesorizată cu chipia de mărgăritar. Volodimir a ales o ținută casual dar sobră, cu o bluză de treling neagră marca Trident sau Triferment (nu-mi dau seama bine după siglă) și o pereche de pantaloni kaki din tergal.

Zelenski a fost foarte dezinvolt în biroul papei, unde s-a așezat comfortabil înainte ca gazda să ia loc, Tot așezat a dat noroc și cu un călugăr prezentat de papă.

Cei doi au discutat despre avantajele pentru buzunar pe care le-au remarcat de cand au inceput sa poarte un singur rand de haine. VIDEO: