ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Travel and Adventure Show 2022 - Târgul de Turism la care a participat, alături de toată planeta, și România.

O participare cu care Ministerul Turismului și Consulatul Român de la New York s-au împăunat publicând o fotografie de toată rușinea, dar extrem de elocventă, dacă vrem să evaluăm putirința și, nu în ultimul rând educația și obrazul triștilor reprezentanți ai țării noastre. Fotografia cu meschinăria aia - o pânză neagră înțepată pe alocuri cu câteva fotografii scoase la imprimantă pe coli A4 - pe post de stand al României și cu împăiații ăia șase pare a fi o ilustrare perfectă a bancului cu mârțoaga bătrână, șchioapă și chioară pe care stăpânul a dus-o la târg, nu ca să o vândă, așa cum credeau cei interesați să cumpere un cal, ci ca s-o facă de râs.

Vizavi de oroarea de stand deschis de România și-a inaugurat standul India. Într-una dintre fotografiile care însoțesc acest text se vede și standul nostru, cu duduia aia care s-a vârât în poza oficială după ce și-a tras pe ea, în grabă, o prelată kaki, pe care nu a apucat însă să o întindă pe corp cum se cuvine, spânzurându-se cu ea, cumva, prin dreptul pieptului. În poza neoficială - aia făcută pentru indieni, duduia (încercuită cu roșu) bea dintr-un pahar de celuloză și mănâncă dintr-o pungă de plastic. Foame mare la New York!

Nu mai am răbdare să comentez și să demontez comunicatul înfiorător de penibil al Ministerului. De altfel, s-a scris destul despre asta. Fotografiile spun și ele destul!


N-avem autostrăzi, dar avem Route 666!

Constat ca la standul îndoliat al României de la târgul de turism Travel and Adventure Show, New York, 2022, singura pată de culoare și, de departe, cel mai interesant exponat este un roll up banner pe care scrie Route 66. Mă gândesc însă că Route 66 nu are ce căuta în România. Mai degrabă cred că un nepriceput a tăiat marginea pozei de unde nu trebuia și așa se face că lipsește șasele din stânga. Acolo sigur țiitorii standului românesc au pus un banner cu Route 666! Asta ar face sens!

FOTO: