ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După o lună de cenzură în rețelele sociale, simt nevoia să vă reamintesc câte ceva: suntem după Crăciun, dar nu uit că demnitatea umană a fost batjocorită în cel mai sinistru și pervers mod. Și nimeni n-a răspuns. Pentru că la butoanele lumii se află niște dilimandroși.

Probabil cei mai mulți ați uitat că, pe vremea asta, acum un an, eram terorizați de tot soiul de mafioți cu gripa secolului, covid. 

Ce jalnici sunteți cei care v-ați conformat! Rușinea care ar trebui să o simțiți e prea puțin.

Nu mai puteam să văd peste tot decât cartela de libertate, certificatul verde guvid.

Ați uitat. Iar teroarea nu a murit, s-a reinventat. Balaurului i-au crescut acum alte capete!

Va reveni. Pentru că au văzut că se poate ca vitele să fie cercetate, măsurate, calibrate, dresate, eventual ucise, dacă nu mai produc nimic pentru corpocrația globalistă.

Cei care acum se află la butoane, ieri erau opresorii de la președinție, guwerner, parlament... Azi sunt aceiași îmbuibați care doar au îndulcit tonul. Și așteaptă un nou prilej de a ne călări. Acum totul e pregătit: închegarea ocultei globaliste, închisoarea digitală, instituții de forță cu logistică performantă și executanți spălați pe creier (servicii, poliție, armată), agregarea datelor în cloudul guvernamental, monitorizare continuă, 5G...

Niciunul din acei siniștri opresori nu a răspuns, nici cu funcția, nici cu banii, nici cu libertatea, nici cu Constituția pe care s-a urinat! Niciunul nu e la mititica. Mai mult, au fost promovați, gradați. Aceiași distruși, aceleași lepre ordinare care propovăduiau teroarea, azi se înfruptă din banii țării, sug din buget, fac averi în funcții publice. Sunt, de fapt, demnitari fără demnitate.

Sume colosale au intrat în buzunarele mafiei medicale care s-a îmbogățit și continuă să o facă. Oftica lor e mare că teroarea a luat o mică pauză. Funcționarii au primit sporuri, maneliștii și actorașii, artiștii, vedetele și influensării care nu lasă nimic în urmă, au primit compensații imense. Absolut nemeritate. Afaceriști apăruți peste noapte au vândut milioane de cârpe pe fățău, izolete, cabinete, programe și proceduri, containere, tiruri guvid, abțibilduri cu săgețile dresajului vitelor-oameni. Și presa ca o cârpă, acum aceeași ghiftuiți ne toacă zi de zi cu balivernele lor, în disprețul oricăror norme morale.

Cu vid în creier, influensări năimiți au supt la unica țâță a noului zeu covid. Au supt și le-a mers bine.

Dezumanizare e puțin spus. Vite.

Am văzut profesor universitar devenind dintr-o dată bou.

Până și ,,linia întâi” care însemna în definitiv jertfă supremă în războiul dus de înaintași, a fost pervertită aproape iremediabil de sclaveții care se învârteau în cerc și dacă cineva le zicea asta, nu recunoșteau și pace!

Teatrul absurdului era la tot pasul. Aproape nu îmi venea să cred observând amicul, prietenul, ruda, vecinul, necunoscutul  de lângă mine devenind dintr-o dată o biată vită! Căzut într-un conformism absurd.

Fricoșilor cu facultăți, masterate, brainstorminguri... și studii în Occidentul putred, oricât vă scremeți, din voi tot niște glugi de coceni se vor naște! Oricât vă încordați mușchii bemveului, tot niște muhaiele sunteți. Oricâte ranguri și bani aveți, tot sclaveți rămâneți, în vreme ce acela care s-a socotiti LIBER și s-a comportat ca un OM LIBER, așa este cu adevărat.

Lăsați zbaterea, e în zadar! Sunteți niște otrepe. Nu poți face din rahat bici.

Ați uitat români, vă meritați soarta. Proști ar fi, dacă la next level nu vor fi mai răi!

Uitarea răului făcut de alții – de străini sau de care care îl conduc – iată marele defect al românilor.

Eu n-am uitat.

Nu uit că am văzut metamorfoza om-vită.

Nu uit că am ieșit câțiva amețiți la protest, în vreme ce unii stăteau la căldurică și hăhăiau de proștii conspiraționiști.

Nu uit că n-am fost lăsat să intru într-o unitate a Ministerului Afacerilor Interne, unde trebuia să semnez un simplu act.

Nu uit că am fost amendat pentru că mă aflam la o petrecere de botez și am văzut mame fugind cu pruncii de teama polițiștilor și a dubelor cu jăndari!

Nu m-au lăsat să intru la muzeu, la librărie, la pizzerie, la...

Nu uit că eram amenințați să nu intrăm în biserici, nu uit că Lumina Învierii a fost oprită, ceea ce nici în vreme de moarte, de război, de tifos, de ciumă bubonică nu s-a petrecut. 

Eu nu uit !

Iar răzbunarea mea încă nu a venit!

Pentru că experimentul a trecut. Acum ne aflăm deja în altul!