ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce am publicat știrea cu apelul avocatului Dan Chitic la rugăciune pentru vecinul său care a făcut accident vascular cerebral (AVC) după vaccinarea cu Pfizer, mai mulți cititori au comentat pe subiect. Am selectat trei gânduri pe care le redăm mai jos:

Nu mai este disponibila postarea, cenzura funcționează rapid.

Nu este VOIE sa cunoaștem lucrurile acestea,
Numai faptul ca este o astfel de cenzura trebuie sa ne de gândit: cei care fac asta ȘTIU perfect ce fac și este GENOCID. Și știu ce fac. O să plătească toți rapid dacă nu se vor potoli și căi. (Autor: ELI)
 
*******

Multă lume s-a apucat sa se vaccineze ptr că s-a vaccinat și vecinul, si x si z. Tatăl meu a făcut la fel, s-a vaccinat pentru ca x și z s-a vaccinat și asta după discuții avute în casă că nu se va vaccina nimeni din familie. După rapel, la trei zile a căzut din picioare, a făcut AVC, ia-l cu ambulanța, vorbea cu mare greutate, nu-și mai mișca picioarele, mâinile începuseră să-i amorțească, nu mai vreau să va povestesc că mi se face rău ce am pățit la spital, nu ai voie să intri, pamperși, etc. Noroc că am avut o cunoștință care lucra în spital! M-am împăcat cu idea că orice as face cei care vor sa se vaccineze se vor vaccina, mai cu silă, mai cu alte motive, etc. Ce ți-e scris în frunte ți-e pus și aia vei face! Dar să vedeți cum lucrează Dumnezeu: între timp, unul dintre cumnații lui care era vaccinist convins, care l-a îmbrobodit pe tata să meargă împreună la vaccinat a slăbit grozav, a rămas numai oasele pe el, i-a albit părul extrem de rapid și arată la față foarte obosit. Oricum eu nu mai sfătuiesc pe nimeni nimic, cine vrea să se vaccineze succes la vaccinare, cine nu vrea să se vaccineze să nu se vaccineze! (Autor: NDorin)

*******

 

Dacă omul ăsta nu era vecinul lui Dan Chitic, nu se afla. Probabil sunt în țară cine-știe-câte cazuri care au rămas neștiute.
De-aia ziceam: cereți oamenilor care au cunoștință directă de astfel de cazuri să le facă publice. În presă și pe Internet, nu doar printre cunoscuți. (Evident, în presa care e de acord să publice așa ceva, că o parte a presei va respinge din start o astfel de mărturie)
Autor: (Adryan)
 
Cei ce pot da mărturie directă de astfel de cazuri sunt rugați să ne scrie la contact @ activenews.ro.