ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele zile am fost asaltat de mesaje în privat și comentarii pe pagina publică în legătură cu demersul unui colectiv internațional de avocați de a pune în discuție adevărul, legitimitatea și legalitatea pandemiei, precum și responsabilitatea juridică (mai ales penală), politică și etică a birocraților, a vătafilor politici, a trusturilor mass media, a proprietarilor paginilor de socializare și a overlorzilor lor, proprietari ai resurselor, ai informației și ai datelor noastre cu caracter personal. 

În puținele și ereticile publicații care vorbesc despre această mișcare internațională de amploare se vorbește de un proces Nürnberg II - eticheta, în sine, este dărâmătoare pentru inventatorii și profitorii pandemiei, întrucât primul proces Nürnberg a fost pentru pedepsirea penală a exponenților nazismului și pentru condamnarea morală întru eternitate a acestui flagel care a distrus Europa acum 80 de ani. Eticheta pusă acestui demers spune pe șleau ce sunt iacobinismul și totalitarismul sanitar instalate sub pretextul pandemiei - un nazism 2.0. Și ce miciună imensă și teatru de prost gust a practicat China, țara de unde, cică, ar fi venit pandemia, dar care are mai multe decese din guturai decât din hiper-boala mileniului, care a închis și falimentat lumea, pentru o fatalitate de 0,02%. 

Presa mainstream, mai ales presa noastră, ocultează demersul, deși „viralitatea” sa naturală a devenit de ne-oprit. 

De precizat că din grup fac parte avocați, medici, antropologi, psihologi, sociologi și filosofi a căror probitate academică este incontestabilă. 

Rapoartele livrate de grup și cele în pregătire probează falsitatea premiselor pandemiei - s-a început cu „studiul” neamțului cinstit Drosten, publicat de respectivul chiar în revista proprie, asupra fiabilității testelor RT-PCR, despre care OMS însăși spune acum că nu sunt deloc exacte. S-a continuat cu măștile, prezentate inițial chiar de Fauci ca nefiind indicate pentru bolnavi, după care s-a trecut brusc la generalizarea lor (între timp se observase că reprezintă un marker imbatabil al conformismului, ingredientul esențial al totalitarismului), iar acum studiile arată că obligativitatea purtării măștilor coincide cu explozia cazurilor de infectare. Ca să nu mai vorbim că, în România, măștile sunt, în general, neconforme. S-a continuat cu distanțarea socială, spălarea și dezinfectarea nevrotică a mâinilor, dezinfectarea suprafețelor de contact și evitarea banilor cash. Revista Nature spune acum că virusul nu rezistă în afara corpului uman, deci suprafețele de contact și banii cash nu răspândesc virusul. Iar dezinfectarea scade imunitatea și nicidecum nu o întărește. 

În fine, s-a ajuns la vaccin, care e atât de „superb” încât nu dă imunitate, ci „șansa” unei forme ușoare a bolii, nu apără de boala transmisibilă de vaccinați către grupurile populaționale de ne-vaccinați, iar vaccinații trebuie să poarte masca pentru eternitate, precum și riscul de efecte adverse fatale și de infertilitate pentru ani de zile de acum încolo. Există, însă, trei „beneficii” certe - vaccinul face pentru Big Pharma cifre de afaceri de dimensiuni planetare, stabile pe zeci de ani (tulpini ale virusului vor crește cu zecile în fiecare an ce vine) și capitalizări bursiere monstruoase pentru Big Tech, societatea este acum ușor de segregat pe clase sanitare (chiar nou-normalii și progresiștii cer apartheidul sanitar), iar lumea este deja pregătită pentru marea resetare, distopia omului „îmbunătățit” genetic și chimic, care va trăi din credit social și rating de cetățean, fără bani, fără proprietăți, fără familie, casă sau viitor. 

Exact cum își doresc consipraționiștii și complotiștii adevărați - stăpânii Forumului economic mondial de la Davos și ai OMS. 

Îi știți - sunt cei care împing în mentalul colectiv new-normalismul, ideologia de gen, ecologismul de spectacol, recomandările prost întemeiate științific și ideologizate și ultra-politizate ale impostorilor și corupților OMS și, în același timp, cenzurează informația și opiniile critice, profețind și făcând să se întâmple ceea ce vedem în filmele distopice. 

Acțiunile pregătite de grup sunt multe - naționale și internaționale. 

Mie mi-a atras atenția procesul în care se cere anularea autorizațiilor de punere provizorie pe piață a vaccinurilor de tip ARN mesager. 

De departe cea mai interesantă discuție care se face este, însă, cea despre iminenta monedă virtuală europeană - care va face să fie piece of cake introducerea și generalizarea scorului de cetățean de tip chinezesc. 

Odată introdusă, această cryptomonedă, care va înlocui euro și va alunga de pe piață orice idee de bani cash, proprietatea, egalitatea de șanse și libertatea vor fi devenit istorie. 

Grupul propune (iar această idee a fost expusă și de mine încă din 2018, în cursul meu de Protecție a consumatorilor) crearea masivă și rapidă de monede regionale sau locale, care să nu mai depindă de toanele Fed și BCE. „Respectabilele” instituții* tipăresc bani suplimentari cât să încapă toate capitalizările bursiere ale Big Tech, Pharma și Finance (în timp ce ne sărăcesc pe noi). 

Culmea curajului - grupul vorbește de revenirea la Comunitatea Economică Europeană, organizația europeană anterioară birocrației corporatocrate și cleptomane care este acum CE, roabă a corporațiilor Big Tech, Pharma și Finance, detestată de un număr din ce în ce mai mare de europeni - germani, francezi, italieni, spanioli, greci, unguri, polonezi (mai puțin de români...). 

În fine, grupul vorbește de rolul malefic al Forumului Economic de la Davos în demolarea și reconstrucția lumii, ca să le fie bine fiesbuc, amazon, tesla, microsoft și să se pregătească transhumanismul...

P.S.: Încerc să mă înscriu în grup, pentru acțiune și pe teritoriul României.

*Fed a fost declarată a doua cea mai diabolică entitate din lume, după Monsanto...