ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În România asistăm la un soi de penibilă și rușinoasă criză administrativă. Contraptia guvernamentală Klaus-PNL-USR impusă după alegeri, care au bătut recordul neprezentării la vot, un record ce reflectă scârba Românilor pentru clica politică, agonizează. Ei bine, această rușinoasă și incompetentă administrație și-a dat în petec. Posturi ministeriale de maximă răspundere au fost ocupate de necalificați notorii, rebuturi școlare și direct arierați mintal. Numele care ar putea fi enumerate sunt multe dar, poate, cel mai penibil a fost un anume Voiculesc, uns Ministru al Sănătății și care este parte din vespasiana politică USR.
 
Acest Vlad Voiculescu, sub mandatul lui, bate recordul incendiilor în spitalele românești. Dar lui îi fac cârdășie și Drulă, Bulai și alți eiusdem farinae. De fapt, participarea vespasianei USR la guvern a fost impusă de către Klaus Johannis. Să nu ne amăgim! În momentul de față, în România există un regim personal: Klaus Johannis. O situație care încalcă grosolan litera și spiritul Constituției. Un regim care este controlat și se găsește în slujba serviciilor germane și, parțial, franceze. Pentru a funcționa, acest regim sinistru are nevoie de sprijinul parlamentar al vespasianei USR-PLUS.

În acest context, este bine să ne aducem aminte ce este USR.

În peisajul politic românesc, o notă aparte face „Uniunea Salvați România” (mai departe, USR).

Înființarea acestui nou partid are o istorie neclară. Dar, cele mai autorizate voci spun că USR a apărut și este o creație a unei organizații decisiv soroșiste, „Pentru o Românie Curată”. Această „Românie curată”, administrată de o persoană de o urâțenie fioroasă, unică, dorea să adauge figuri politice noi, „necompromise”, care să dezvolte planurile soroșiste mai vechi. Un fel de aceeași Mărie, cu altă pălărie. Ulterior, hidoasa persoană care a nășit USR s-a lămurit de USR și actualmente își exprimă scârba pentru ei. Prea târziu.

Repet, în peisajul politic românesc, care nu excelează prin moralitate sau principialitate, acest USR reprezintă un record al decăderii morale. În fapt, acest partid nu este nici măcar imoral, este amoral!

Cu uluitoare repeziciune, tot ce este rău pentru România, tot ce este împotriva Tradiției românești, tot ce este împotriva Ortodoxiei a fost îmbrățișat și preschimbat în program politic de către  acești atleți ai fripturismului politic.

În același timp, cu un cinism și o lipsă de decență care nu încetează să uluiască, acest USR a ridicat slugărnicia față de ordinele primite de la Bruxxelles la rang de dogmă și i-au dat dimensiuni de virtute. USR s-a distins prin promovarea legilor favorabile alogenilor și opoziția la legi având în vedere respectul față de Români.

USR este singura formațiune politică având temeritatea și neobrăzarea de a se opune pe față Referendumului pentru apărarea Familiei și promovând, tot pe față, cauzele sodomite.

Din punct de vedere al murdăriei morale, acest partid poate fi comparat doar cu Horia Roman-Patapievici și dejecțiile care ies din penița lui.

Dar, pentru a încununa totul, pentru a etala mârșăvia până la capăt, acest USR s-a declarat împotriva „penalilor”, lozinca lor fiind „jos Hoții”. Iar aici ei se găsesc în situația celor care, locuind în case de sticlă, află de bine să se joace cu pietre.

Nici un cuvânt nu a spus USR despre afacerile necurate făcute de către una dintre „stelele” sale, Clotilde Armand. Nici un cuvânt nu a spus USR despre modul în care compania lui Dan Barna și-a mărit veniturile exponențial în vreme ce el, ce coincidență!, administra fonduri europene. Nici un cuvânt nu a spus USR despre modul fraudulos în care partidul și-a finanțat și își finanțează politica electorală. Nici un cuvânt nu a spus USR despre sprijinul deschis dat oficiilor „paralele” sau sinistrei Codruța Kovesi.

Acest furuncul eruptiv care este USR comite acte care pur și simplu îngrozesc. Lor li se potrivește din plin termenul de „ștrengari”, în sensul deplin și real al vorbei: demni de ștreang. Dar cine ar vota pentru acești dezmățați și huligani politici ar trebui să fie consultat psihic.

Criza la care asistăm arată limpede că regimul personal Klaus Johannis este în impas. Nu știm ce se va întâmpla. Împins de superbie și stultiție, Klaus poate recurge sau, mai bine zis, poate încerca să recurgă la dictatură directă. Dar, mai probabil, vom asista la un soi de compromis pro forma și la o agnie sordidă a aceleiași administrații. Oricum, soluția o vor da noi alegeri în care, să nădăjduim, Românii vor ști să alunge acest coșmar Klaus-PNL-USR.

În același timp, sunt convins că USR și partizanii săi au asigurat un loc special în iadul cel mai de jos.