ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paradoxul e că aceste demonstrații (FOTO sus și AICI) stau între noi și un nou val de refugiați. Deja, laboratoarele de manipulare lucrează intens prin infiltrați să răstoarne acest adevăr simplu. Și postacii lor zic așa: vai, vai, dar la mitingurile din Europa mulți participanți sunt musulmani și voi, care vă opuneți migrației, trebuie să nu fiți de partea lor, dacă nu-i vreți aici...

De parcă, dacă Netanyahu continuă să omoare copii și să demoleze case, sirienii și irakienii din Europa se vor urca în avioane și se vor întoarce în țările lor. Eu sunt preocupat de catastrofa schimbării demografice de mulți ani. Nu sunt atât de bătut în cap să mă îngrijoreze mai mult dacă văd milioanele de musulmani din Europa adunate într-o piață, decât eram deja când îi știam în același număr dar răsfirați. Sutele de mii care ne-au năpădit deja încă n-au timp de mitinguri, dar mă întristează la fel de mult că nu vom mai avea o țară a noastră chiar și acum că nu au cereri politice, doar se luptă să supraviețuiască sărăciei.

Indiferent cine participă la mitingurile acestor săptămâni, ele aduc un uriaș serviciu nu doar păcii sau palestinienilor, ci apără Europa de al doilea război recent la care ar cădea de păcălici. Mitingurile transmit politicienilor că populația nu e de partea lor și a presei oficiale în uriașa campanie de șantaj emoțional pentru a fi de partea războiului. Iar războiul înseamnă refugiați.

O campanie similară a fost dusă și pentru a ne da acordul pentru extinderea războiului din Ucraina. Acolo a durat mai mult ca lumea să se dezmeticească, pentru că televiziunile securiștilor au turat intens motoarele: un an de zile cu steagul galben-albastru lângă siglă, știri nonstop, drame și emoție. Rezultatul? 6,5 milioane de ucraineni au intrat în România!

Acolo pericolul era încă mai mare, pentru că se încerca montarea noastră și a polonezilor pentru a intra direct în război, cu urmări de negândit. Mai țineți minte cum încercau securiștii să ne joace pe coarda sensibilă? Vai, dar nu vreți să ne unim cu Basarabia? n-o vreți pe Maia Sandu președinte, nu sunteți naționaliști? (De unde nu le păsase niciodată de subiect.) Vai, dar eroii interbelici, pe care vi i-am interzis, aveau mare boală pe ruși, nu vreți să susțineți și voi Azov? că, uite, vin comuniști... Ce fel de patrioți sunteți voi...?

A durat mult până s-au trezit românii din acest gen de hipnoză, care i-ar fi dus la prăpastie. Dar, ușor, ușor, au început să prindă curaj să facă bășcălie de „eroul Zelenski”, să-l mai trimită și la plimbare. Politicienii au tăiat vizitele pentru ședințe foto la Kiev. Tot trimit ce li se cere, dar mai discret. Să mulțumim celor ocărâți de presa oficială ca „putiniști” că n-au lăsat românii să meargă ca somnambulii spre războiul altora.