ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Demisie de onoare, bineînțeles, pentru că așa fac politicienii responsabili, onorabili, în statele democrate! Că doar nu a pus focul la spitalul Balș premierul Vasile Cîțu, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu sau primarul Capitalei Nicușor Dan! Iar managerul de la Balș timp de 13 ani, Streinu-Cercel, și-a dat demisia la timp, acum o lună. Dar furia și presiunea publică, care ar putea crește până la limita exploziei, trebuie să-și găsească o supapă de rezervă! Hellvig nu te-a avertizat, nu-ți spune decât că totul este sub control?! E simplu, e ca la oala de presiune, ce naiba, ești profesor de fizică!

Încep să ți (vi) se adune catastrofele și victimele, Iohannis! Amărâtul de Ponta și-a dat demisia pentru catastrofa de la Colectiv, ministrul Sănătății de atunci, Bănicioiu, la fel, terfelit, Popescu Piedone a fost târât prin anchete pentru o catastrofă care, totuși, a avut loc într-un spațiu privat! Tu, Iohannis, atunci ți-ai frecat mâinile, bucuros de ocazia nenorocirii, și te-ai grăbit să-i acuzi și să asmuți lumea, opinia publică, procurorii, Justiția, haștag rezist, împotriva lui Ponta și a guvernului PSD!

Și acum, ce naiba faci, mă?! Catastrofa de acum a avut loc într-un spital public, al Ministerului Sănătății! Iar Vlăduț Voiculescu vorbește despre "investiții de viitor”?! Și Nicușor Dan bălmăjește la fel? Iar Vasile Cîțu zice că el a luat toate măsurile!!!

Iohannis, acum nu mai sunt de vină PE-SE-DEEE, Ciuma roșie, Dragnea, Firea, Dăncilă, Mihai Viteazul, sau Abraham Lincoln?! NU???

Da, mă Iohannis, acum ai Guvernul TĂU, premierul TĂU (evident!), Coaliția de guvernare a TA, PNL-ul TĂU, USR-ul TĂU, PLUS-ul TĂU, UDMR-ul TĂU, Parlamentul TĂU, Justiția TA, Armata TA, forțele TALE de represiune, Securitatea TA! Iohannis, ai TOTUL, așa cum ți-ai dorit cu ardoare!!! Oh, mein Gott!!!

Hai, suntem curioși să te vedem cum "te speli pe mâini” și dacă ești "precaut”!