Demisie de onoare, bineînțeles, pentru că așa fac politicienii responsabili, onorabili, în statele democrate! Că doar nu a pus focul la spitalul Balș premierul Vasile Cîțu, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu sau primarul Capitalei Nicușor Dan! Iar managerul de la Balș timp de 13 ani, Streinu-Cercel, și-a dat demisia la timp, acum o lună. Dar furia și presiunea publică, care ar putea crește până la limita exploziei, trebuie să-și găsească o supapă de rezervă! Hellvig nu te-a avertizat, nu-ți spune decât că totul este sub control?! E simplu, e ca la oala de presiune, ce naiba, ești profesor de fizică!

Încep să ți (vi) se adune catastrofele și victimele, Iohannis! Amărâtul de Ponta și-a dat demisia pentru catastrofa de la Colectiv, ministrul Sănătății de atunci, Bănicioiu, la fel, terfelit, Popescu Piedone a fost târât prin anchete pentru o catastrofă care, totuși, a avut loc într-un spațiu privat! Tu, Iohannis, atunci ți-ai frecat mâinile, bucuros de ocazia nenorocirii, și te-ai grăbit să-i acuzi și să asmuți lumea, opinia publică, procurorii, Justiția, haștag rezist, împotriva lui Ponta și a guvernului PSD!

Și acum, ce naiba faci, mă?! Catastrofa de acum a avut loc într-un spital public, al Ministerului Sănătății! Iar Vlăduț Voiculescu vorbește despre "investiții de viitor”?! Și Nicușor Dan bălmăjește la fel? Iar Vasile Cîțu zice că el a luat toate măsurile!!!

Iohannis, acum nu mai sunt de vină PE-SE-DEEE, Ciuma roșie, Dragnea, Firea, Dăncilă, Mihai Viteazul, sau Abraham Lincoln?! NU???

Da, mă Iohannis, acum ai Guvernul TĂU, premierul TĂU (evident!), Coaliția de guvernare a TA, PNL-ul TĂU, USR-ul TĂU, PLUS-ul TĂU, UDMR-ul TĂU, Parlamentul TĂU, Justiția TA, Armata TA, forțele TALE de represiune, Securitatea TA! Iohannis, ai TOTUL, așa cum ți-ai dorit cu ardoare!!! Oh, mein Gott!!!

Hai, suntem curioși să te vedem cum "te speli pe mâini” și dacă ești "precaut”!