ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Efectele catastrofei pe care o provoacă astăzi cu bună știință elitele conducătoare se vor vedea peste 20-30 de ani. Când se va maturiza prima generație degenerată a pandemiei.

Un editorial strălucitor al lui Tucker Carlson la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews. Titlul și subtitlurile îmi aparțin.

Imaginați-vă că scena următoare vi s-ar întâmpla dumneavoastră: vă aflați într-un avion care rulează pe pistă, cu ocazia unei călătorii în afara țării, când, brusc, avionul se oprește și este înconjurat de poliția militară.

Oameni înarmați iau cu asalt avionul și târăsc un bărbat de la locul său.

Ar trebui să presupui, evident, că a fost împiedicat un atac terorist. Pasagerul cu pricina a încercat să arunce avionul în aer cu o bombă ascunsă în pantof ori ceva de genul ăsta.

Dar nu, nu e asta. Bărbatul nu e terorist. E mai rău de atât. A încălcat restricțiile COVID. Este un corona-criminal.

OK, credeți că ar trebui să fim mai rezonabili? Un tip cu COVID nu are ce să caute într-un avion comercial răspândind virusul celorlalți. Așa este.

Doar că tipul respectiv nu are COVID. A fost testat chiar înainte de a se sui în avion și nu i s-a găsit nici urmă de virus.

Dar atunci, pentru numele lui Dumnezeu, de ce a fost el târât afară din avion de bărbați înarmați? 

Iată de ce: pentru că guvernul a stabilit, pe baza istoricului său de călătorie, care i-a fost urmărit, că ar putea totuși, cumva, să aibă COVID.

De aceea, în numele Sănătății Publice, a fost imobilizat cu forța, nu pentru ceva ce a făcut, ci pentru ceva ce ar fi putut face din greșeală. Și, din acest motiv, bărbatul a fost condus la un lagăr COVID cunoscut sub eufemismul de hotel de carantină. Însă, în acel hotel, el nu este invitat. Este prizonier.

Toate acestea s-au petrecut în realitate. În Coreea de Nord, credeți? Nu. În Olanda. Una dintre cele mai „liberale” țări din lume. Țara în care se află Haga și Curtea Internațională de Justiție.

Evenimentul s-a petrecut pe aeroportul din Amsterdam. E posibil să fi fost acolo. Gândiți-vă de două ori înainte să vă mai întoarceți!

Din aceleași motive, gândiți-vă de două ori și dacă să vă mai întoarceți în Canada, o altă țară presupus „liberală”.

Cetățenilor canadieni li se interzice acum să mai călătorească cu avionul, cu trenul sau cu vaporul dacă nu pot dovedi că au fost injectați cu vaccinul cu care îi obligă Trudeau.

Asistăm la o schimbare uriașă. De secole, canadienii au dreptul să călătorească în interiorul țării lor. De fapt, aveau dreptul ăsta chiar dinainte să existe țara Canada. Dar acum nu îl mai au. Dacă încearcă, vor sfârși ca tipul de pe aeroportul din Amsterdam, într-o pușcărie deghizată în unitate de sănătate publică.

Din păcate, nimic din toate astea nu este inventat. Totul este real, puteți verifica. Iar măsuri represive asemănătoare au loc peste tot în lume.

Asistăm în direct la moartea democrației.

Pretextul Omicron


Acum, pretextul pentru toate astea este ceva care se numește Omicron, noua tulpină a coronavirusului. Omicron este incredibil de periculos, ni se spune. Suficient de periculos pentru a justifica o suspendare totală a vechilor noastre libertăți civice pentru prima oară după multe sute de ani.

Ciudat, însă: Omicron pare să fie practic inofensiv. În lumea întreagă s-a înregistrat un singur deces din cauza Omicron. În Statele Unite, nici o persoană nu a murit de Omicron. Nici măcar una singură.

Știați asta? Vi s-a spus? Probabil că nu. Probabil că ați presupus – aveați toate motivele să o faceți - că este foarte periculos. Dar nu este.

Așadar, aceasta este definiția perfectă pentru o amenințare falsă. Totuși, pe baza acestei amenințări false, doar o singură persoană a murit în toată lumea. Pe baza ei, totuși, sbirii care pozează în experți medicali impun ca anumitor categorii de americani să li se interzică să călătorească în propria lor țară.

Urmăriți cu atenție această înregistrare, deoarece într-o zi vom revedea asemenea momente cu oroare și cu neîncredere.

Dr. Jonathan Reiner, CNN: Cred că săptămâna aceasta administrația a ratat o mare oportunitate de a le spune americanilor că vom face vaccinarea obligatorie pentru călătoriile cu avionul în Statele Unite. Impunem vaccinarea persoanelor care vin în Statele Unite, de ce nu am impune și vaccinarea persoanelor care călătoresc în interiorul Statelor Unite?

Dr. Irwin Redlener, MSNBC: Consider că nimănui nu ar trebui să I se permită să se suie în avion – național sau internațional – ori tren fără a dovedi că este vaccinat.

Pentru a vă face o idee, al doilea bărbat pe care l-ați văzut se numește Irwin Redlener. Nu este virusolog, este pediatru. Și, mai important, este un militant politic. Până nu demult a fost consilier al lui Bill de Blasio (primarul Democrat al New York-ului).

Și, totuși, iată-l apărând la televiziune și cerând pașapoarte interne în Statele Unite, după modelul sovietic.

Politicienii sunt încă și mai răi. Congresmanul Eric Swalwell din California, evident, știe și mai puține despre COVID. Abia este în stare să scrie o propoziție de la cap la coadă. Este efectiv un cretin. Specialitatea lui Swalwell o reprezintă relațiile sexuale dubioase cu spioni chinezi (vezi scandalul relației sale cu spioana chineză Fang Fang), dar și el cere pașapoarte interne în interiorul frontierelor Statelor Unite.

Colegii săi Democrați au înaintat deja un proiect de lege care urmează să devină lege federală. Este o schimbare.

Însă pentru Tony Fauci nu este suficient. Tony Fauci dorește o dovadă de vaccinare pentru ca cineva să vă intre în casă.

Dr. Fauci: Oamenii ar trebui, dacă invită la ei alte persoane, să le ceară, practic să le impună, ca acestea să prezinte dovada că sunt vaccinați.

Acești boșorogi demenți care ne conduc


Acum, luați puțină distanță și puneți-vă întrebarea: la ce asistăm noi aici?

Îl avem pe Joe Biden – 79 de ani, o avem pe Nancy Pelosi – 81 de ani, îl avem apoi pe Tony Fauci, care împlinește 81 de ani săptămâna viitoare.

Ei toți conduc țara noastră, cu ajutorul lui Mitch McConnell (liderul minorității Republicane din Senat), de 79 de ani.

Este guvernul cel mai bătrân din istoria Americii. Este și cel mai puternic. Însă, cu tot respectul pe care îl avem cu toții pentru bătrâni, această situație nu este normală. De fapt, este un semn de declin civilizațional.

Și nu sunt niște lideri care au contact permanent cu tinerii. Nu au copii acasă. Deci nu le stă gândul cum să crească, să hrănească și, mai ales, să ocrotească viitoarea generație de americani.

În loc de asta, se gândesc la ei înșiși. COVID-ul este o amenințare pentru ei, pentru că sunt bătrâni. Nu este o insultă, este un adevăr. COVID-ul nu reprezintă o amenințare pentru tineri. Și acesta este un adevăr. Dar lor nu le pasă.

Și mai știm cu certitudine că niciodată în țara asta nu a existat o clasă conducătoare mai egoistă și mai mioapă. Au distrus viitorul a milioane de tineri.

Cum va arăta la vârsta de 35 de ani copilul care astăzi poartă mască? Pe Joe Biden îl doare la bască pentru că nu va mai fi aici să vadă. 

Dar primele semne sunt înspăimântătoare.

Generația COVID va fi una tarată


Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Brown „copiii născuți în timpul pandemiei au performanțele motrice și cognitive considerabil mai reduse în comparație cu copiii născuți înainte de pandemie”.

Acesta este viitorul, și el ar trebui să ne îngrijoreze. În acest timp, tentativele de suicid la fetele tinere au crescut cu 50%. Și, totuși, oricât de îngrozitor ar fi, nu este decât un indicator mărunt a ceea ce se petrece cu adevărat.

Pentru fiecare adolescent care încearcă să se sinucidă, alți o sută trăiesc într-o permanentă agonie. Un raport recent al Departamentului de Sănătate Publică arată că tentativele de suicid, stările de anxietate și de depresie au crescut exponențial la tinerii din țara noastră.

Însă cifrele privind dependența sunt și mai proaste. Anul acesta, pentru prima dată în istorie, numărul deceselor din SUA ca urmare a supradozelor a depășit 100.000. O creștere cu 30% față de anul trecut. Și cu peste 100% față de 2015.

În acest moment, mai mulți americani mor de supradoză de droguri decât în accidente de mașină și împușcați, la un loc.

La fel ca în cazul sinuciderii, o supradoză nu este decât punctul final al unei povești foarte lungi. O supradoză este finalul celei mai triste povești din lume. Mulți ani de suferințe și chinuri, iar aberantele noastre politici COVID sunt în bună măsură responsabile pentru asta.

Indivizi ca Tony Fauci nu vor recunoaște niciodată că dependența de droguri este mult mai periculoasă decât coronavirusul.
 
Dependența de droguri nu doar că te ucide, deși o face. Dependența te degradează pe tine și îi distruge pe cei din jurul tău, exact pe cei pe care îi iubești cel mai mult.

Dependența este mult mai groaznică decât moartea. Îți fură sufletul. Orice persoană întreagă la cap ar prefera să moară de COVID pe loc decât să își petreacă următorii zece ani dependent de droguri și de alcool. Întrebați pe oricine a trecut prin așa ceva.

Însă lui Pelosi, și lui Biden, și lui Fauci, și lui McConnell nu le pasă. Ei sunt complet dezinteresați de ceea ce li se întâmplă tinerilor. Iar dependența este problema tinerilor.

Vorbind despre tineri luna trecută, Nancy Pelosi a publicat fotografii cu copii de școală mascați, niște puști obligați să mănânce pe caldarâm, afară, la temperaturi sub zero grade.

Ce ziceți de asta? Ei bine, iată că purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden a fost de acord, a aprobat tratamentul.

Jen Psaki: Sunt măsuri pe care școlile le iau pentru a asigura securitatea copiilor. Și cred că marea majoritate a părinților apreciază asta. Evident, dorim să ajungem la un moment dat la o variantă de normalitate pentru toată lumea, nu-i așa? În care să nu îți mai trimiți copiii la școală având în ghiozdan șapte măști de rezervă. Sau să nu mai fie nevoie să își pună încă două căciuli pe cap ca să le țină cald când iau gustarea afară. Dar credem de asemenea că lucrul cel mai important trebuie să fie securitatea, securitatea copiilor noștri, pentru a continua să poată merge la școală, și pe acest lucru este concentrat președintele. Iar unele dintre aceste măsuri, niște măsuri ingenioase, luate de școli, au permis ca acest lucru să fie posibil.

Securitatea copiilor? Aceste persoane sunt un pericol pentru copii, nu COVID-ul.

Însă nimeni nu își pune cu adevărat întrebarea: ce fel de om matur, ce fel de cetățean creăm noi cu aceste măști și cu izolarea socială?

Ați auzit vreun politician să își pună întrebarea asta? Nu. În schimb, toți merg cu mare viteză în sens invers, în ciuda ravagiilor pe care le provoacă.

„Statul Oregon lucrează în prezent la o lege care să reimpună masca obligatorie la interior pentru toată lumea, inclusiv pentru copii”, anunță o știre ABC.

Dr. Paul Cieslak este director medical la Autoritatea Sanitară din Oregon. El a explicat măsurile astfel, adică nu le-a explicat deloc:

„Permanent înseamnă pe termen nedefinit. Nu înseamnă neapărat permanent.”

Ca să-l cităm pe dr. Orwell, este aberant, este bolnav, este distructiv. Și nu se întâmplă doar în Oregon. La New York, politicienii spun cam același lucru.

Guvernatoarea New York-ului Kathy Hochul: Nu îmi doresc deloc să ne întoarcem la situația în care oamenii nu puteau merge în siguranță la slujbele lor, oamenii nu puteau socializa, copiii nu puteau merge la școală. Izolarea are un efect devastator asupra stării oamenilor și încă ne confruntăm cu o mulțime de depresii. Deci, pentru a evita această situație, anunț astăzi că promulgăm obligativitatea măștii la nivelul întregului stat, afară de cazul în care într-o companie există obligativitatea vaccinării.

Așadar, o guvernatoare pe care nu a ales-o nimeni și cu un IQ redus, o guvernatoare a unui stat care se scufundă vă explică că pentru a reduce izolarea socială oamenii sunt obligați să își acopere fața. 
Și nimeni nu o ia peste peste picior. Nimeni nu zice nici pâs.

Trebuie să ne punem serios întrebarea cum va arăta America peste 20 de ani.

Cine dorește o revoluție?


Uitați-vă la starea economiei creată de restricțiile COVID. Există astăzi mai mulți miliardari de 70 de ani decât au existat vreodată. Însă există mult mai mulți tineri de 25 de ani care nu au nici cea mai măruntă speranță de a avea ceva în America.

De ce credeți că tinerii iubesc Bitcoin? V-ați întrebat vreodată? Ei bine, pentru că sunt conștienți că sunt excluși de la sistemele tradiționale de producere a bogăției din această țară.

Economia americană este închisă pentru ei. Scara a fost trasă, și ei știu asta. Clasa noastră politică îmbătrânită ar trebui să fie preocupată, dar nu este câtuși de puțin.

Iată-l pe Paul Krugman, de 68 de ani, explicând pe Twitter că inflația care tot crește nu este o mare problemă:

„Există vreun motiv serios să credem că inflația lovește cu mai mare duritate gospodăriile cu venituri reduse?”

Da, Paul, de fapt există câteva motive foarte serioase să credem asta.  Uită-te în jur, Dumbo.

Dar el nu o face. Și nici nu o va face. Țineți minte că acest om a luat cândva Premiul Nobel pentru Economie.

Noi râdem de Paul Krugman, dar imaginați-vă cum sună cuvintele lui în urechile tinerilor, imaginați-vă cum sunt ele percepute de un tânăr de 30 de ani, de cineva care încă nu are o cameră a lui, cineva care este prea sărac pentru a se căsători, prea sărac pentru a avea copii, prea sărac pentru a începe o viață de om matur.

Sunt mulți americani tineri în situația asta.

Dacă cineva ar dori să pregătească lucrurile pentru o revoluție exact așa ar proceda și acesta ar fi genul de societate pe care l-ar crea. Este profund neînțelept. Și din ce în ce mai crud.

„Asasinați-i pe nevaccinați!”


Reacția noastră la COVID a dat naștere celei mai urâte dintre lumi.

Iată-l pe David Frum, de 61 de ani, un canadian care a pus umărul la declanșarea Războiului din Irak, cerând în revista The Atlantic uciderea nevaccinaților:

„Spitalele să înceapă să trieze discret tratamentele de urgență și să le acorde doar vaccinaților.”
 
Ce vrea să însemne: „să trieze discret”? Adică nevaccinații să moară.. Asasinați-i! Este malefic. 
David Frum este un ins malefic. De multă vreme a încurajat violența împotriva celor slabi. Acesta este apogeul carierei sale.

Însă, de data aceasta, nu este deloc singur. Sunt mulți la Washington, New York sau Los Angeles care cred la fel. Și atenție, este vorba despre oameni educați. Oameni perfect conștienți de știință.

Știința este disponibilă public. Este pe internet. În acest moment, s-a stabilit cu rigoare științifică că așa-zișii nevaccinați nu reprezintă nici o amenințare, de orice natură ar fi ea, la adresa vaccinaților sau a oricui altcuiva. Punct.

De fapt, milioanele de persoane care s-au însănătoșit după COVID au o protecție mai mare împotriva virusului – de a se infecta cu el și de a-l transmite – decât cei care se bazează doar pe anticorpi induși de substanțe chimice. Aceasta este știința.

Însă știința nu mai contează. Am trecut dincolo de știință într-o nouă fază a acestui război. Și nu despre coronavirus este vorba. Ci despre țara noastră. Despre democrație.

Și, mai presus de toate, este vorba despre viitorul nostru.