ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pe cine vreți voi să lăsați fără muncă? Pe femeia din fabrica de piese auto, care stă la bandă ore în șir până cade din picioare, pentru salariul minim pe economie, salariul acela pe care o dată la patru ani îl mai săltați cu 50 de bani?

Pe lucrătorul comercial care trage de paleți, încarcă, descarcă, vinde, dă cu mătura, ține contabilitatea, toate astea într-un program care depășește de multe ori 8 ore pe zi, pentru același pârlit de salariu minim pe economie?

Pe profesorul debutant care face naveta de la oraș la țară și cară după el, pe toate drumurile înămolite, papornița plină cu materiale didactice, cumpărate pe banii lui, fiindcă școala n-are în dotare?

Care merge la wc-ul turcesc din curtea unității de învățământ și suferă de frig, iarna, în clasă, împreună cu elevii?

Oamenilor acestora, dacă le luați dreptul la muncă, le luați viețile!

Cui și ce rău fac prin faptul că își exercită acest drept legal, garantat prin Constituție?

De ce îi tratați ca pe niște infractori, încercând să le interziceți sa lucreze?

Tot auzim din gurile grosolan date cu ruj globalist ale țoapelor ajunse în Parlament și ale unor senatori cu burdihanele cât Casa Poporului că este mai important dreptul la viață decât dreptul la munca.

Pentru paraziții ca ei, obișnuiți să trăiască pe spatele nostru, fără să miște un pai, afirmația are logică.

Cum rămâne cu dreptul la viață al oamenilor pe care vreți să-i "salvați" în modul acesta?

Tot în cei care trag la căruță loviți?

Îi condamnați la moarte prin înfometare pe ei și familiile lor, copiii lor.

Nu mai aveti mumă, iar de Dumnezeu nici nu vreți să auziti!

Nici voi si nici "elitele" vaccinate care, atunci când nu-i plâng cu lacrimi de crocodil pe cei din spitale, îi admonestează cu dispreț regal: nevaccinații! needucații!

De-aia am ajuns aici, că e lumea incultă, needucată.

În mâinile multora dintre "inculți", ale țăranilor cu pământ sub unghii și muncitorilor care fac săptămâni la rând, ture de noapte, stă ce a mai rămas din economie.

Un bătrân din acesta, "needucat" îl întreba în piață pe un nepot: "ce vaccin e ăla, taică, de primești doi mici în schimb?!"

Vreți să fie toată lumea înțepată și cu cod QR.

Asta e problema voastră, nu sănătatea, ci codul!

Codul în care, în curând, probabil, vor fi înglobate toate datele unei persoane (de identitate, de pe carduri etc.)

Și pentru că tocmai ce-am primit vestea (și) de la televizor că aceste coduri pot fi falsificate, veți trece la nivelul următor de securitate.

Probabil, cipul!

Nu o dată ne-ați invitat pe noi, nevaccinatii, în sectiile ATI să facem voluntariat.

Răspunsul este următorul: chemați-i pe vaccinați, cei care jelesc soarta bolnavilor, în realitate lor țâțâindu-le cururile pentru viețile lor, să ne demonstrați cât de eficient, sigur și cât de bine imunizează vaccinul.

În plus, le mai ostoiți din "grija" pe care o au pentru pacienți!

Ce modalitate mai bună de a promova serul, decât un vaccinat, "imunizat", cum vă place să trâmbițați din toți bojocii, fără costum de protecție, fără mască, la căpătîiul unui bolnav de covid, îngrijindu-l cu aceeași abnegație cu care posteaza zilnic texte pline de empatie.

Sau, si mai bine, să meargă întâiul imunizat al țării, să ne dea un semnal, în loc să-și plimbe cămila cu genunchi ciolănoși pe la piramide!

Încetați cu teroarea!

Nu vă mai bateți joc de amărâții care de-abia își duc traiul!

Nu le luați oamenilor pâinea de la gură!

 

Nota redacției: Doamna Cristina Elena Răducanu este absolventă de Drept și a lucrat în presa scrisă și audiovizuală. Ne face onoare să îi reproducem opiniile pentru cititorii ActiveNews.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews