ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am un crez ce izvorăște din țară și din strămoși. Nu voi renunța nicicând la el! Într-o țară năpădită de străini, sunt judecat...

Marți, 20 aprilie, ora 12,30 sunt citat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării să dau socoteală pentru organizarea Zilei Naționale la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului și afișarea portretelor cu Sfinții Închisorilor de la Târgu-Ocna. Nu mă voi justifica în niciun fel în fața CNCD și a fundației maghiare care m-a reclamat, ci voi reafirma lupta mea pentru identitatea națională, pentru libertatea de a fi român. Nu voi da înapoi, în ciuda ștergerii a 3 conturi de Fb, a celor 5 dosare de la CNCD, unele aflându-se pe rolul justiției; nu voi da înapoi, în ciuda tuturor opreliștilor puse în calea afirmării crezului meu. Am nădejde în Dumnezeu și am încredere în acest minunat popor român. Avem în piepturile noastre ca moștenire națională, o întreagă luptă, îi avem în inimi pe Sfinții, Martirii și Luptătorii acestui pământ. Și-i vom cinsti așa cum se cuvine, mai ales acolo unde memoria acestora se vrea a fi ștearsă. De aceea am mers împreună cu sute de frați și de surori de sânge și credință la Valea Uzului de 1 Decembrie anul trecut. Pentru că acolo, Crucile Eroilor Armatei Române din Primul Război Mondial, ridicate de Primăria Orașului Dărmănești, se vor a fi dărâmate. Acolo, se vrea ca sângele jertfei pentru România, să fie acoperit de uitare și de intoleranța unor lideri politici maghiari. Eroii de pe Valea Uzului căzuți în cruntele bătălii ce au ținut Trecătorile Carpaților pentru înfăptuirea Marii Uniri sunt în comunitatea ancestrală a Neamului, sunt împreună în Cerul Strămoșilor, laolaltă cu Horea, Cloșca, Crișan și Avram Iancu și împreună deopotrivă cu Sfinții Închisorilor comuniste, căci împreună în Istorie au mărturisit pe Hristos și Neamul Românesc. 

Dar cine să înțeleagă asta? Doar noi putem avea înțelegerea firelor de sânge și credință care leagă mormintele de Cer, Firele Scării și ale Coloanei Infinitului Național. Avem un CER, Cerul Eroilor Români. Spre el privim pentru a vedea zorii României de mâine.

Și nicio piedică și nicio piatră aruncată asupra noastră nu ne va opri să creștem acei Zori în noi, în inimile și sufletele noastre. 

Lupta pentru Libertatea de a fi Români continuă!