ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câștigă tot mai mult teren o altă demență: mâncatul insectelor pentru salvarea planetei. Ca de obicei, prima țintă sunt din nou copiii.

Un editorial teribil de Laura Perrins pentru The Conservative Woman pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Nu a fost de ajuns că au închis școlile timp de un an, că au pus măști copiilor și familiilor lor și că i-au amenințat că îi injectează cu un vaccin ARN-mesager de care nu au nevoie.

Acum, Elita îi pune pe copii să mănânce insecte.

Elita nu se mai mulțumește să vă facă praf finanțele și să lase generația viitoare înglodată în datorii de trilioane. A decis că „a mânca lapte, ouă și carne este o favoare pe care nu ne-o putem permite”, după cum a declarat George Monbiot la televiziunea publică irlandeză RTE.

Gata cu carnea, ouăle și laptele. A venit vremea să mâncăm insecte.

Copiii sunt principala țintă. BBC a scris despre Bug Farm din Țara Galilor, prima fermă de insecte comestibile din Marea Britanie:

„Bug Farm crede că încurajarea copiilor de a încerca să mânânce insecte comestibile ar putea spori atractivitatea acestora.”

Elinor Philp, care lucrează la Bug Farm, a declarat

„Copiii, în special, sunt foarte deschiși la minte, de aceea credem că împreună cu ei putem schimba mentalitățile pe termen lung.”

Ați observat probabil că fetișul „insectele ca hrană”este promovat de ceca vreme de presa mainstream.

Însă acum este prima dată când sunt vizați copiii. O face BBC sub forma programului de știri CBBC Newsround care este frecvent prezentat în școli.

Luna trecută, The Conservative Woman a informat despreproiectul de a se introduce insectele în meniul a patru școli din Țara Galilor.

Iată ce a spus Newsround despre acest subiect:

„Oamenii de știință de la Universitatea din Cardiff și de la Universitatea West of England doresc să încurajeze mai multe persoane să mănânce insecte – în special tineri – astfel încât insectele să devină o marte a alimentației noastre. În cadrul unor ore speciale, greierii, lăcustele, cosașii, viermii de mătase și viermii de făină vor fi propuși elevilor ca alternativă la alimentele tradiționale. Deoarece insectele reprezintă o sursă de proteine mai bogată și sunt mai benefice pentru planetă decât alimentele tradiționale, cum ar fi vita sau puiul.”

Și ați crezut că Vaccinismul e rău. Ideea ca școlile să promoveze acest extremism al insectelor, parte a extremismului climatic, în rândul copiilor este pur și simplu dezgustătoare.

În filmulețul Newsround, o Doamnă Bătrână și Drăguță, care te îmbie la biscuiții cu greieri și viermi de făină, ne spune: „copiii sunt foarte receptivi, găsesc asta (să mănânce insecte) foarte interesant, în timp ce mulți adulți se strâmbă de scârbă”.

Pentru că a mânca insecte ESTE scârbos, Doamnă Bătrână și Drăguță! Așa că ține-ți biscuiții scârboși cu greieri și viermi departe de mine, mulțumesc frumos!

Ați observat că, de fiecare dată când Elita vrea să promoveze un program, îi bagă în față pe Oamenii de Știință?

Oamenii de știință în domeniul schimbării climatice sunt la fel ca oamenii de știință din sănătate, iar în curând vom avea și oameni de știință în alimentație care să ne spună că este foarte bine să mâncăm insecte. Și că reacția noastră de dezgust este doar un construct social și religios. De aceea, trebuie să acceptăm insectele.

Rezistă în fața acestei propagande a insectelor, dragă cititorule!

Singura situație când copiii mănâncă insecte este atunci când pierd vreun pariu. Acest lucru este văzut printre copii ca o pedeapsă pentru cine încalcă o regulă sau nu se supune ierarhiei de gașcă.

Mâncatul insectelor este cu adevărat o pedeapsă, pentru că nu este nimic plăcut în asta, indiferent câte proteine ar avea.

Mâncatul insectelor este folosit pentru a umili delincventul.

De fapt, la copii, esența pedepsei o constituie UMILINȚA pe care o reprezintă mâncatul insectelor.

Este o muncă sisifică să schimbi acest sentiment înnăscut de scârbă, dar, așa cum cunosc eu Elita, cu siguranță va încerca.

Acum vom avea Alarmismul Alimentar mână în mână cu  Alarmismul Climatic, iar eternii oameni de știință ne vor spune că trebuie să mâncăm insecte pentru a salva planeta, pentru a-i salva pe săraci și pentru a împiedica un pârjol general.

Insectele vor fi noua mască – mânâncă insecte, pentru că dacă nu o faci înseamnă că ești un cetățean rău!

Consider că toate acestea – mâncatul insectelor, purtatul măștii, convingerea oamenilor că hăndrălăul în fustă e de fapt femeie – reprezintă încercarea Elitei de a UMILI masele.

A le ordona oamenilor să stea închiși în case, a promova ideea imbecilă că bărbații pot rămâne gravizi, sandvișul cu gândaci – Elita nu crede în nici una dintre ideile astea mai mult decât voi.

Însă ei vă pun conformismul la încercare: să vă menționați pronumele de gen la sfârșitul e-mail-ului, să mâncați insecte, să purtați mască, asemenea zarzavagiului lui Havel care își punea în vitrina aprozarului lozinca„Proletari din toate țările, uniți-vă!”.

Vor să vă umilească. Iar puterea supremă o vor dobândi atunci când vor reuși să vă facă să vă umiliți singuri.

Nu faceți asta! Aruncați sandvișul cu gândaci la gunoi odată cu masca!

Fiecare act de rezistență contează.


Acum, mergeți și mâncați o friptură!