ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când președintele Klaus Iohannis a ieșit să anunțe că-și asumă, „în numele României”, candidatura la șefia NATO am avut un șoc.

M-am uitat la cei din jurul meu și i-am întrebat: „Voi sunteți din România ăstuia, care și-a dat acordul?”.

Evident, că nici urmă de român care să-și fi dat acordul.

Am zis, bă, nene, omul a câștigat niște alegeri prezidențiale, are niște legimitate, dar a înnebunit? Vrea să facă turism cu nevasta, d-aci încolo, și pe banii NATO? Nu-l credeam atât de nebun…

Dar, ete, că fix asta și-a dorit!

În paranoia lui, deși era clar că n-are nicio șansă,  s-a dus la Casa Albă după susținere.

Dacă și decrepitul de președinte american, pe nume Joe Biden, s-a prins cu cine are de-a face, nedându-i nicio susținere, ci, să mori de râs, ordonându-i să doneze singurul sistem Patriot cât de cât funcțional Ucrainei, ce argumente să mai adaug eu că avem un președinte căruia nu-i pasă de România, ci doar de el și de nevastă-sa?

Ce dovadă mai bună să aduc decât că, astăzi, în CSAT, a impus donarea PATRIOT către Ucraina, lăsând România cam în curul gol, în ciuda Punctului de vedere al Ministerului Apărării, care spunea că ne e vital pentru apărarea țării.

Dar lucrurile sunt mult mai grave…

Iohannis a scos castanele din foc cu mâna CSAT, de parcă ceruse CSAT aprobarea ca să-și anunțe candidatura:

„Președintele Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării să se pronunțe cu privire la candidatura lui Mark Rutte pentru funcția de Secretar General al NATO, aceștia declarându-se în favoarea susținerii de către România a candidaturii premierului olandez”, a transmis Administrația Prezidențială.

Așa făcea și Ceaușescu, în Comitetul Politic Executiv (CPEx) al Partidului Comunist Român (PCR): „ Propun și sunt sigur că se va aproba”.

Iohannis a propus, fiind sigur că se va aproba, azi, 20 iunie 2024…

Ce mizerie de Președinte, ce mizerie de CSAT!

Totul contra noastră, a românilor! Poate că merităm, după cum am votat pe 9 iunie…