ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când s-a aflat că Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat la președinție, și-a trimis, de pe computerul securizat de la biroul ei de Secretar de Stat, pe calculatorul de acasă, 100 de documente ultrasecrete și peste 2000 de documente secrete, Departamentul de Stat n-a înființat o comisie de anchetă, și nici FBI nu i-a percheziționat casa.

Nici când personalul lui Hillary Clinton – candidatul Partidului Democrat la președintia Americii – a folosit ciocane pentru a distruge calculatoare, laptopuri, dischete și telefoane mobile, îndepartând astfel orice urmă a infracțiunii, Departamentul de Stat nu a înființat o comisie de anchetă și nici FBI nu a deranjat-o în vreun fel.

Doar James Comey, șeful FBI, a declarat:

„Și-au curățat dispozitivele astfel încât să împiedice investigația legală și recuperarea completă.”

Și n-a ordonat niciun raid! Dimpotrivă, a acordat personalului în cauză imunitate! A, și a mai spus despre candidatul Partidului Democrat la președintia Americii că, citez, „a acționat extrem de neglijent”!

Și gata! Asta a fost tot! O simplă remarcă pe post de sancțiune! Doar nu era ca FBI să acuze candidatul Partidului Democrat la președinția Americii de multiple infracțiuni chiar înaintea alegerilor!

Nici când Sandy Berger a sustras documente ultrasecrete din Arhivele Nationale, FBI nu i-a percheziționat casa!

A fost condamnată la niște ore de muncă în folosul comunității, și atât: FBI nu i-a spart ușa, nu i-a percheziționat casa și nu a ieșit cu tot ce era în ea, în afară de mobilă, ambalat în cutii! Pentru că Sandy Berger a fost consilierul pe probleme de Securitate națională al președintelui Bill Clinton. Bill Clinton de la Partidul Democrat.

Când, după alegeri, un grup important de congresmeni democrați au declarat că nu-l recunosc drept președinte pe Donald Trump, îndemnând la răsturnarea lui, iar Nancy Pelosi a anunțat că „alegerile au fost deturnate de un guvern străin, Rusia”, milițiile Partidului Democrat au invadat Washington DC, chiar în ziua învestiturii, provocând tulburări de o violență extremă - asta chiar pe artera care duce la Capitoliu.

Șase polițiști au fost răniți grav și a fost nevoie de intervenția a 5000 de soldati ai Gărzii Naționale pentru ca „revolta democrată” să fie oprită.

Și, nu, Departamentul de Stat nu a înființat atunci comisia de anchetă „Ianuarie 2017” și nici FBI nu i-a deranjat cu ceva pe Nancy Pelosi și ai ei. Din cauză că Partidul Democrat!

Despre asta, Carlson Tucker spunea:

„Nimeni de la Departamentul de Stat nu a deschis o anchetă penală cu privire la Nancy Pelosi sau John Lewis. Nu s-a luat în considerare că ei au provocat revoltele, și asta pentru că, la vremea aia, asta era America: discursul politic nu era considerat o crimă.

Și asta pentru că discursul politic nu a fost niciodată o crimă în America. Chiar dacă extremiștii îți folosesc cuvintele pentru a -și justifica violența, tu nu poți fi arestat pentru faptele lor, și asta deoarece avem un Prim Amendament. Discursul politic este sacrosanct! Punct! Curtea Suprema s-a pronunțat de multe ori pe tema asta. Este chiar în centrul sistemului nostru democratic. Acesta este motivul pentru care America este o țară liberă, dar în cea mai radicală miscare a întregii administrații Biden, procurorul general, Merrick Garland, a decis să anuleze asta!”

Și o anulează! Pentru că e vorba de Donald Trump! Care nu e cu Partidul Democrat, dimpotrivă.

Așa că Departamentul de Stat a înfiintat comisia „6 ianuarie”. Și acum FBI dărâmă uși, percheziționează, confiscă, arestează! Membri ai campaniilor electorale republicane, oficiali ai fostei administrații, foști consilieri ai lui Trump, avocații lui, candidați republicani la diverse funcții politice, avocații lor, congressmeni republicani!

Raiduri, uși sparte, telefoane și calculatoare confiscate, lucrurile din casă cărate în cutii, cătușe la mâini!

Pentru că Trump nu e de la Partidul Democrat, Merrick Garland ordonă FBI să-i percheziționeze casa. Pentru că Trump s-ar face vinovat de „potențiala manipulare gresită a documentelor clasificate”!

Pentru că Trump, nu Clinton, „potențiala manipulare greșită a documentelor oficiale” devine brusc în America o infracțiune extrem de gravă!

Pentru că Trump, nu Partidul Democrat, FBI, cu arma în mână, nu cu imunitatea în gură, alungă avocatul care îi cere mandatul de percheziție, oprește camerele de supraveghere, dărâmă uși, sparge seiful ex-președintelui și încarcă tot ce poate căra în cutii! Partidul Democrat anulează democrația! Și politicienii republicani, RINO sau nu, protestează pe Twitter și cer explicații! Protestează din vârful buzelor! Altfel, FBI le va sparge ușa!

În 2016, Trump i-a luat prin surprindere. Nu se așteptau să câștige alegerile primare republicane, dar a făcut-o triumfal!

S-au gândit apoi că va pierde în fața lui Hillary Clinton – presa americană era contra lui, FBI, care asculta telefoanele echipei sale de campanie electorală, încă din martie 2016, era contra lui,

CIA a lui John Brennan era contra lui, mulți RINO (în frunte cu Mitt Romney, John McCain și Jeb Bush) erau contra lui, dar asta n-a contat – majoritatea americanilor l-a votat și Trump a ajuns la Casa Albă!

Au primit o lovitură grea, dar și-au revenit imediat și au ripostat cu ferocitate.

Doi ani, Departamentul de Stat l-a anchetat pentru „colaborare cu Rusia”.

Patru ani a fost linșat mediatic!

Apoi democrații au câștigat fraudând alegerile cu ajutorul votului prin corespondență.

„Prin corespondență”au făcut ca un bolnav psihic, da, dar de la Partidul Democrat, să devină președintele Americii, cu cel mai mare număr de voturi din istoria ei!

Și acum continuă cu aceeași ferocitate. Și o vor face până ce Donald Trump va fi anihilat politic. Până ce nu va mai constitui un pericol.

Pentru că nu mai pot da inapoi. Nu că și-ar dori așa ceva, când au virusat toate instituțiile americane (politice, mediatice, culturale, academice, sociale, militare și de informații) și au în palmă puterea absolută.

Nu trebuie decât să strângă palma, pumn! Și vor face asta în viitorul apropiat!