ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scrisoare deschisă doamnei Ursula von der Leyen cu o funcție pasageră la întreprinderea "Uniunea Europeană”, în opinia mea, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților.

 Dragii mei ascultători, vă rog să-mi scuzați, sau să-mi adoptați tonul ăsta didactico-pedagogic pentru că lucrurile sunt deosebit de importante, zic eu și fiecare frază trebuie înțeleasă în profunzimea ei. Deci, hai să redefinim această întreprindere, Uniunea Europeană. 

Economic, după mine, este un tripou de escrocat estul european. Politic este instrument al plutocrației bancare ajunsă în faza de imperialism paranoic de a anula istoria națiunilor, complexul lor identitar. Demografic, este mașinăria folosită să împuțineze radical populațiile creștine de pe mapamond și prin pandemie, pandemia extinsă prin discretele dâre ale morții ( chemtrails ) (fiți atenți ), pulverizate din avioanele fără insemnele obligatorii, trecute cu vederea de personalul de veghe la posturile de supraveghere a spațiului aerian și neinterceptabile la ordin de rachetiști, sau aviația de vânătoare - o paranteză, adolescent fiind, mama îmi repeta zicerea indiană: „pe o femeie să nu o atingi nici cu o floare”; pe atunci, femeile își vedeau de treburile lor. – 

Cum doamna Ursula von der Leyen nu-și vede de treburile ei și se amestecă în treburile românilor, zicerea se anulează de la sine, îngăduindu-mi replica cu atât mai mult cu cât ( fiți atenți ), după definiția pe care o agrează, sunt un recalcitrant la baremurile de longevitate stabilite de FMI, adică sufăr zdravăn ( fiți vă rog , atenți ) de risc de longevitate suplimentară, care mă îndreptățește să-i comunic sus-numitei cucoane următoarele:

1. Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privește. Treabă de poliție economică.

2. Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștrii au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră. 

3. Cum României i se zice și "Grădina Maicii Domnului”, cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia ( apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau ), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia "Psihologia poporului român”. Spre a nu vă pune în dificultate, nu vă întreb unde se află România pe planiglob, semnez General Maior Aviator veteran de război