ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mănăstirea Paltin Petru Vodă adăpostește un fragment din osemintele Sfântului Gavriil Georgianul, făcătorul de minuni, sfântul bucuriei celor întristați.

În ziua de 22 septembrie a ajuns la mănăstirea Paltin și mult așteptata icoană cu chipul sfântului, de o frumusețe nepământeană, ce își așteaptă închinătorii.

Sfântul te privește viu și protector cu următorul mesaj: „Vă las binecuvântarea mea: fie ca nimeni să nu piardă mila lui Dumnezeu!”.

Mărturii și minuni din viața Sf. Gavriil Georgianul puteți citi în Revista Atitudini Nr. 77, informează publicația ortodoxă.

Cei ce doresc să lase un pomelnic pentru rugăciune la mănăstirea Paltin, unde zilnic se săvârșește sfânta Liturghie, cât și pentru susținerea activităților filantropice și culturale, o pot face aici: DONEAZĂ.