ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În presa de marți au apărut trei informații:

1. Organizația Mondială a Sănătății nu este de acord cu introducerea pașapoartelor de vaccinare care să permită libera circulație a celor vaccinați împotriva noului virus. De ce? Argumentul OMS este halucinant: „nu se știe cu siguranță dacă vaccinurile previn sau nu transmiterea virusului”. Rezultă, deci, că cei care se vaccinează nu devin imuni în ceea ce privește reinfestarea cu noul virus. Devine clar că „vaccinurile” anti Covid nu sunt vaccinuri ci pseudo-vaccinuri. A mai auzit un vaccinat antirabic să se mai poată reinfesta?

2. Agenția Europeană a Medicamentului a confirmat existența unei „legături” între vaccinul AstraZeneca (inventat de savanții Universității Oxford, cea mai prestigioasă Universitate din lume) și apariția după vaccinare a unor tromboze. Foarte ciudat! Acum trei săptămâni, AEM susținea că „nu există o legătură cauzală între vaccinarea cu AstraZeneca și apariția ulterioară a trombozelor”. Care din cele două informații, excepțional de importante, este adevărată și care este falsă?

3. Numărul de reinfectări comunicat azi de autoritățile de la București este de 1368. Dacă vom estima acest indicator pentru o perioadă de 14 zile, vom obține un număr de circa 17.000 de reinfectări. Pe de altă parte, numărul celor care s-au infectat cu noul virus măcar o dată era azi de 983.000. Pe, de altă parte, numărul celor infectați prima oară cu noul virus în ultimile 14 zile era azi de circa 75.000. Un calcul simplu ne ajută să înțelegem cât de absurdă este „teoria” autoimunizării celor infectați cu covid care, după o anumită perioadă, au scăpat de infecție deoarece sistemele lor imunitare au creat anticorpi care au neutralizat infecția. Astfel, rata infestării la 1000 de locuitori pentru cei reinfestați era azi de circa 17,2 (17.000 de reinfestări vs 983.000 de subiecți), iar pentru cei infestați prima oară era de 4,1 ( 75,000 de infestări vs 18,3 milioane de subiecți). Foarte ciudat! Rezultă, deci, că subiecții care s-au infestat cel puțin o dată cu noul virus și s-au vindecat, conform OMS și AEM prin „autoimunizare”, sunt mult mai predispuși la o nouă  infestare comparativ cu cei care nu s-au „autoimunizat” prin infestare, deoarece în primul caz rata de infectatre este 17,2 la 1000 de locuitori, spre deosebire de cel de al doilea caz, în care rata de infestare este de 4,2 la 1000 de locuitori!

În acest context absolut aberant, „prețioasele indicații” ale OMS, AEM, CE, PE, respectiv ale nenumăraților politicieni și „oameni de știință” referitoare la „reziliența” politicilor de combatere a noului virus impuse în ultimul an la scară globală reprezintă o imensă bătaie de joc. Nici mai mult, dar nici mai puțin!