ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizațiile pentru protecția Copiilor, la fel ca și cele pentru protecția Animalelor, atât de gălăgioase de obicei, tac mâlc.

Publicația medicală The Lancet a documentat primul caz cunoscut de transmitere a Variolei Maimuțelor de la om la animal.

În cazul nostru, un câine.

Este vorba de un ogar cenușiu italian, mascul în vârstă de patru ani, aparținând unui cuplu de homosexuali, unul de 44 de ani, altul de 27 de ani, care trăiesc la Paris.

Fiecare dintre cei doi a recunoscut că are relații sexuale și cu alți bărbați.

Cum s-a transmis Variola Maimuțelor de la cei doi homosexuali la câine?

Sărmanului animal i s-a descoperit o leziune anală. Asemănătoare celor pe care le aveau și stăpânii lui.

(Atenție, imaginile oferite de Lancet vă pot tulbura emoțional!)

Cei doi bărbați au recunoscut că s-au „culcat” amândoi cu cățelul.

Pe de altă parte, la sfârșitul lunii iulie, în Statele Unite, s-au înregistrat două cazuri de Variola Maimuțelor la copii. Un copil care abia începe să meargă și un bebeluș.

Ce fel de CONTACT?

Directoarea CDC, Rochelle Walensky, a declarat:

„Cei doi copii trăiesc în comunitatea bărbaților care au relații sexuale cu bărbați – comunitatea bărbaților homosexuali. Deci, când am văzut aceste cazuri la copii, ele au fost ceea eu numesc «adiacente» comunității cu cel mai mare risc.”

Șefa CDC s-a ferit totuși să răspundă la o întrebare esențială:

Cum s-a transmis Variola Maimuțelor de la homosexuali la copii? În același mod ca la sărmanul ogar cenușiu?