ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mărturia următoare, scrisă în urmă cu câteva ore de părintele Alexandru Lungu, ar trebui să facă înconjurul lumii, fiind o dovadă vie și de necontestat a unei minuni contemporane. Asemenea situații am mai întâlnit de-a lungul timpului, și am crezut întotdeauna, fără a avea vreo îndoială, că atunci când îți pui toată nădejdea în Dumnezeu, El nu se va lăsa așteptat, nu te va dezamăgi niciodată.

"În noaptea aceasta am plâns de fericire .

   O gravidă care a primit de la medic un diagnostic absolut descurajator mi-a scris în urmă cu 6 luni . Copilul va avea probleme de sănătate,  se va naște cu sindromul Down, posibil fără picioare,  nu va avea o copilărie fericită,  soluția este chiuretajul.  Mai mult decât atât,  mămica este sfătuită și de soț să-l avorteze . Nu are totuși liniște,  îmi cere un sfat , este convinsa ca nu stă chiar asa situația.  În burtică îi bate o inimioară pentru care s-a rugat de atâția ani și acum să o omoare ? 

    Nu vreți să știți ce greutate este pe umerii unui preot care trebuie să dea un sfat într-o asemenea situație. Stau și mă gândesc,  îi spun să punem rugăciune zi de zi,  Acatistul Maicii Domnului Vindecătoarea și Sfânta Paraschiva,  iar Miercuri și vineri  Paraclisul. Acasă presiune din partea soțului,  ea gata să se lupte cu toată lumea pentru viața copilului din pântece.  O sfătuiesc să-și urmeze instinctul și să se roage , eu o pomenesc la fiecare Liturghie.  Nu a mai fost la nici un control până când se rupe apa și este dusă de urgență la spital sa nască. 
 
Medicul de garda îi cere dosarul medical,  când Îl vede incremenește.  Totuși în situația dată efectuează operația,  convinși că vor scoate un copil compromis pe viață . După 7 ore de travaliu,  naște o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă,  în ciuda tuturor previziunilor medicale.  În această noapte îmi scrie și mă roagă să transmit tuturor mamelor din această lume faptul că instinctul matern și rugăciunea,  fac mai mult decât 100 de analize și controale medicale.  Plus împărtășirea la fiecare Sfânta Liturghie,  așa cum am sfătuit-o să primească,  cu binecuvântarea duhovnicului. 

   Slavă lui Dumnezeu și Maicii Domnului și Sfintei Cuvioase Paraschiva pentru minunea care îi va purta numele."