ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce în cinematografe rulează blasfemiatorul film – care pornind de la „cazul” Arsenie Boca batjocorește credința ortodoxă și pe ortodocși -, într-un cadru restrâns, părintele Dănuț Suciu ne-a povestit minunea lui Dumnezeu în viața sa.

Bolnav pe pat de mai mulți ani, în urma mai multor operații nereușite la coloana vertebrală, a ajuns în România pentru a-și întâlni mama foarte bolnavă. În 2022, după o călătorie de calvar cu avionul, gârbovit, cu cârje, privind doar pământul , părintele a ajuns la mormântul pr. Arsenie Boca pentru a se ruga pentru fiica sa foarte bolnavă la rândul ei. A îngenuncheat la mormânt și s-a rugat pentru fiica lui. Dar Dumnezeu a făcut altfel minunea. După câteva minute a fost ridicat de cei doi însoțitori, dar el s-a îndreptat de spate și fără cârje sau alte ajutoare a mers singur. O vreme , sfătuit de episcopul său nu a spus nimănui nimic. Dar Dumnezeu nu a lăsat minunea ascunsă și de puțină vreme – deși cu greu vorbește despre asta – a povestit despre această întâmplare.

Slavă lui Dumnezeu pentru minunile Sale!

Părintele Dănuț Suciu este preot misionar ortodox în SUA, aparținând de Biserica Ortodoxă Antiohiană și este un colaborator și apropiat al pastorului misionar convertit Peter Gillquist.

O mărturie a părintelui Florin Stan

Averea Bisericii