ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jelinski cere avioane de luptă! Jelinski cere tancuri! Jelinski cere soldați! Jelinski cere… tot timpul ceva, nici nu pot să-mi închipui când conduce atât de bine armata lui de civili, care e pe cale să învingă Rusia, (dacă e să credem cât de mari sunt pierderile acestora în comparație cu ale ucrainienilor), pentru că el pare că a rămas tot actor, tot timpul în fața camerelor de luat vederi, adresându-se continuu lumii.

Problema mare este că primește acest ajutor, iar asta înseamnă prelungirea războiului, mai mulți morți și pericolul ca acest război să se extindă!

Că NATO (citește SUA) are interesul ca războiul să se prelungească, este „normal”, ei din asta trăiesc, cu asta se ocupă, mai ales când războiul este pe un alt continent decât al lor!

Dar noi, cei din Europa, de ce trebuie să ne amestecăm unde nu ne fierbe oala?

Noi, cei din România, de ce am ajuta Ucraina, altfel decât umanitar, când Ucraina are în componența ei teritorii românești în care romanilor de acolo nu le merge chiar grozav?
 
Da, o țară mică a fost atacată de una mai mare! Și NU ȘTIM DE CE! Știm doar că războiul dus de ruși este „altfel”, deci nu neapărat cucerirea sau distrugerea Ucrainei este scopul lor! Dar războaie sunt tot timpul în lume! De ce doar acum trebuie să ne amestecăm? De ce nu înțelegem că cu fiecare ajutor militar acordat Ucrainei războiul se prelungește, cu tot ce inseamna asta, iar deznodământul o sa fie același?

Am învățat să trăim fără să gândim lucrurile până la capăt, fie că e vorba de corectitudine politică, de Ucraina sau de orice altceva!

E DE FOLOS PENTRU MÂNTUIRE?
 
CUI, LA CE FOLOSEȘTE sunt întrebări care trebuie puse!?
 
De ce refuzăm să le punem?

Autor: Ioan Sperling