ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SAREA E DE VINĂ

Doi ani mai târziu, domnul doctor Dragoș Vinereanu nu vede legătura.

Nici nu își amintește cum se declara epuizat în octombrie 2021 pentru că „idioții Europei” nu voiau să se vaccineze.

Nu își aminteste nici cum considera argumente ca "am o boală severă cardiovasculară, nu pot să mă vaccinez” sau ”sunt pe tratament anti-coagulant, nu pot să mă vaccinez” ca fiind fără niciun fundament științific.

Dar probabil are dreptate, consumul de sare a crescut exponențial în ultimii doi-trei ani.

Cardiologul Dragoș Vinereanu în octombrie 2021:

”Din cei peste 100 de pacienți pozitivi, doar doi au fost vaccinați. Toți ceilalți au fost nevaccinați. Iar cei care au fost vaccinați au făcut formă ușoară și au plecat acasă repede. De ce deces? Pentru că din cei 100, rata de deces a fost imensă. Și așa cum ne așteptăm la pacienții cu comorbidități cardiovasculare, rata de deces este într-adevăr foarte mare.

Pentru acești pacienți este obligatoriu să se vaccineze.

Argumente de genul ”am o boală severă cardiovasculară, nu pot să mă vaccinez” sau ”sunt pe tratament anti-coagulant, nu pot să mă vaccinez” sunt argumente fără absolut fără niciun fundament științific."


Dragoș Vinereanu în septembrie 2023:

”Din 10-15 pacienți câți vin zilnic cu infarct de la nivelul Bucureștiului și zona de sud a țării, jumătate sunt sub 45 de ani. Așa că, din păcate a devenit regula, nu mai e nici pe departe excepția.

Regimul a fost în România bazat pe foarte multă sare și pe foarte multe grăsimi și pe foarte multe dulciuri și în continuare, din păcate, e așa.”

NOUL VAL ESTE DESPRE JAF, DESPRE JUSTIFICAREA UNOR ACHIZIȚII ABSURDE, NU DESPRE RESTRICȚII ȘI CONSTRÂNGERI!

Stați liniștiți, momentan nu au curaj să reia complet farsa din "pandemie”.

Au curaj doar să ne mai jefuiască un pic.

Noua varianta mult trâmbița nu este altceva decât justificarea pentru a încheia un nou acord comercial cu Pfizer și Moderna.

Primul s-a încheiat, statele U.E. au fost obligate să deconteze zeci de miliarde pentru seruri în mare parte distruse, pentru că nici măcar vestul Europei nu a utilizat mai mult de 40% din serurile băgate pe gât statelor de Ursula.

Așa că, după o pauză mică în care ne-au jefuit doar cu achiziții impuse de armanent și cu fondurile pentru Ucraina, acum trebuie să îi mulțumească din nou și pe șefii din pharma, astfel ne-am trezit la sfârșitul verii cu tot felul de informații despre noua variantă. Nu-i nimic, doar jaf.

Jaful știu că îl tolerăm, deși începem să fim conștienți de el, suntem încă anesteziați.