ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei doi medici denunțați de Beatrice Mahler în scandalul "șpăgilor” de la Marius Nasta a murit într-un accident de mașină. Dacă vedeți filmarea o să realizați ușor că nu a fost vorba despre un accident.

De ce scriu despre asta? Pentru că întâmplător despre acest om am auzit numai lucruri minunate, iar când a fost arestat am văzut toată "bula” mea naționalistă și anti-pandemică jubilând pentru că erau arestați niște "eroi”. Am evitat să citesc despre ce era vorba în dosar până astăzi. Azi am văzut cum cei doi medici renumiți, unii dintre cei mai căutați medici de chirurgie toracica din țară, nu au fost prinși în flagrant sau cu averi fabuloase, ci li se imputa "că luau șpagă până și haina de pe pacienți” (la propriu, procurorii susțin că au o asemenea declarație în dosar), sau că atunci când "pacientul nu avea bani, se mulțumeau și cu sticle de băuturi rafinate și scumpe pe care mai apoi aveau grijă să le valorifice."

Orice om de bun simț care a interacționat cu medici din sistemul de stat realizează ridicolul acuzațiilor!

Aveți idee cât de greu este să îți construiești reputația ca medic?

Și știți cât de ușor se distruge totul cu o plimbare la DNA în timp ce jurnaliste agramate îți urlă ""Rușine! Să vă fie rușine! Dumneavoastră le-ați cerut banii?" (da, și aici este citat din acest caz).

Întrebati-l pe Beuran. Apropo, a fost achitat. Întrebați atâția medici ale căror vieți au fost distruse de procurorii DNA, doar ca la final justiția să concluzioneze ca și în cazul Beuran "fapta nu există”.

Analizați înainte să jubilați când vedeți medici anchetați. Vă comportați exact ca în vremea lui Băsescu, atunci când DNA-ul aresta toți oamenii de afaceri români ca să facă loc multinaționalelor. Și atunci jubilați. Mare parte din oamenii ăia de afaceri au fost achitați. Dar ce mai contează când ai pierdut tot ce ai construit.

Știu, toată ura pentru ce s-a întâmplat în pandemie e acum direcționată către medici. Dar jigodiile care au gestionat "pandemia”, care v-au mințit cu masca, cu serul experimental, cei care vă spuneau că vine iarna și pământul e rece sunt liberi și vor rămâne liberi și ei și stăpânii lor.

Sistemul și-a ales niște mediocri ca trompete ale pandemiei.

Ați auzit vreodată de Mahler, Cristian Oancea, Musta, Dorobăț, anestezistul ăla cu diploma de la Titu Maiorescu înainte de pandemie? Ați auzit de Imbri?

Niciodată, pentru că nu s-au remarcat cu nimic în profesia lor.

De ce nu au zis nimic somitățile din medicina?

Ah, sunteti dezamagiți că nu au zis nimic? Păi au fost câțiva medici geniali care au încercat să zică și li s-a închis gura imediat. Vedeți atacurile din presă la adresa profesorului Ioan Cordoș. Sau profesorului Leon Zăgrean. Și sunt multe alte exemple.

Un singur medic a fost în stare să riște tot, Răzvan Constantinescu, dar puțini se nasc cu tăria lui de caracter.

Ca o concluzie, nu le mai permiteți să ne dezbine. Nu mai stați hipnotizați de "bombele de presă”. Presa e nocivă, presa e criminală, presa nu are scrupule.

Nu medicii! Ah, da, mulți sunt aroganți, mulți sunt nemernici. Ca în orice domeniu. Însă nu judecați o întreagă breaslă pe baza greșelilor câtorva. Sau vom rămâne fără medici buni în curând, pentru că nu au de ce să mai stea cu amenințarea permanentă a unei înscenări deasupra capului și pot pleca oriunde în Europa pe salarii și condiții de muncă mult mai bune.

Îndreptați-vă ura către criminalii de la butoane și stăpânii lor.