ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sindromu’ lu’ Moarte Subită nu există! Există injecții provocatoare de boli!

Să vă fie rușine tuturor celor care continuați să susțineți povestea bolilor și injecțiilor. Să vă fie rușine pentru toți oamenii care mor ZILNIC și refuzați din start să găsiți o legătură între injectie și moartea lor.

Să vă fie rușine când afirmați că și înainte mureau oamenii pe capete fără motiv. Pac. Pur și simplu mor.

Să vă fie rușine dacă continuati să vă puneți astazi o bucată de pânză pe față, după TREI ani, acesta este un comportament obtuz și irațional din multe motive.

Obtuzii iraționali sunt oameni periculoși care fac rău fără să-și dea seama și fără rușine!

Nelegiuitul inteligent își limitează acțiunea la atingerea scopului său și apoi „te eliberează”. Obtuzul irațional nu se oprește niciodată (și de fapt el a fost cel care a cerut mereu închideri și restricții ulterioare în lipsa oricăror date obiective care le-ar putea justifica).

Obtuzul irațional este cel care a considerat că este corect și proporțional să lase un părinte să moară singur fără a fi îmbrățișat de copiii lor sănătoși!

Obtuzul irațional este cel care a considerat corect și proporțional să nu aibă acces la consultații medicale oameni cu adevărat bolnavi și să-i lase să moară, pentru că nu au nazipass.

Obtuzul irațional este cel care a considerat de cuviință să supună milioane de tineri și adolescenți la tratament experimental testat pe 4 șobolani, să devină sociopați, închiși în casă în fața computerelor, fără să existe un motiv real.

Oricine continuă astăzi să-și arate doar ochii sau se înțeapă este extrem de periculos pentru că nu își dă seama ce face, cu convingerea că face un bine.

Acea lume plictisitoare și irațională (și rea) a fost făcută pe măsură pentru ei. În inimile lor, își doresc să se întoarcă restricțiile, cârpele, injecțiile. Acești oameni sunt BOLNAVI!