ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știai că atunci cînd anunți de pe poziția oficială de viceprim-ministru (circumstanță agravantă), că nevaccinații nu vor avea voie în mall-uri în weekend, comiți infracțiunea de incitare la ură și discriminare, prevăzută de articolul 369, Cod Penal, care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă?

Știai că atunci cînd afirmi în spațiul public, de pe poziția de ministru (circumstanță agravantă), că "valul 4 va fi al nevaccinaților", comiți infracțiunea de comunicare de informații false, incriminată de articolul 404, Cod Penal și sancționată cu închisoare de la unu la 5 ani?

Știai că atunci cînd ceri, din fotoliul de ministru al sănătății (circumstanță agravantă), tuturor medicilor de familie, stimulîndu-i finaicar, să vaccineze pacienții din listele proprii cu un ser experimental, care a pus deja viața altora în pericol, săvîrșești infracțiunea de incitare la vătămare corporală, pedepsită de articolul 194, Cod Penal? Sau că, dacă punerea în primejdie a vieții pacienților s-a produs deja prin injectarea de terapie genică, fapta se numește tentivă de omor (prin acceptarea și neprevenirea efectelor posibil mortale ale actului medical) și se pedepsește cu privare de libertate, ce poate ajunge pînă la 10 ani?

Știai că atunci cînd ai impus deja medicilor, de la înălțimea funcției de ministru al sănătății, să injecteze cu un ser experimental propriii pacienți, iar ordinul a avut ca efect moartea pacientului, prin nerespectarea dispozițiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exercițiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activități (vicierea consimțămîntului), fapta se numește omor și se pedepsește cu pușcăria de la 10 la 20 de ani?

Știai că dacă inocularea terapiei genice a dus la decesul mai multor persoane sau, mai exact, mai multor membri ai unui grup național, etnic, rasial sau religios, fapta se numește genocid (articolul 438, Cod Penal) și se pedepsește cu detenție pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

Știai că în Romania au murit deja, potrivit datelor oficiale, peste 500 de oameni din cauza vaccinurilor, iar că dimensiunea și circumstanțele unei astfel de tragedii se încadrează la infracțiunea extrem de gravă de genocid?  

Știai că incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public - așa cum fac toți oficialii români de aproape un an încoace, care nu mai contenesc să facă presiuni asupra medicilor, angajatorilor privați sau publici, să determine alte și alte persoane (pacienți, angajați, studenți etc) să își pună viața și sănătatea în pericol,  în ciuda numărului imens de decese de pînă acum, datorat acelorași vaccinuri anti-covid - se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

Nu?

Ei bine, daca nu știai, acum știi: în fruntea țării avem o gașcă de borfași penali, care trebuie dați jos, judecați și pedepsiți exemplar! Ei sint, cu totul, cîteva sute. Noi sîntem cîteva milioane. Tot ce trebuie să facem e să ieșim în stradă și să spunem calm și apăsat: "Ajunge!"

Azi, la 16.00, în Piata Universității!

* * *