ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca în fiecare an, se ia pe cale administrativă, direct de la unii, ( nu toți cei ) care lucrează în aparatul de stat. Simptomele sînt clasice: în faza de debut, personale afectate expectorează interese corporatiste, prezintă febra comisionului, iar, în faza de delir, visează cu ochii deschiși si exoftalmici, la legea fascinării obligatorii.

Sub impactul halucinațiilor, bolnavii pretind că hărțuirea penală e, de fapt, o benignă recomandare sanitară, chiar dacă ea se produce, în mod evident, prin amenințarea directă cu repercusiuni medicale exagerate si pecuniare ilegale, pînă la deplina conformare a pacientului.

Se recomandă, desigur, imunizarea cu informație neoficială, procesată în laboratoarele mentale ale fiecăruia, pe bază de curaj neatenuat, dar și respectarea minimelor măsuri de igienă corporală: spălarea viguroasă pe mîini, după contactul nedorit cu simptomaticii, și păstrarea distanței principiale, pentru a nu zadarnici, Doamne ferește!, combaterea.

Iată un exemplu de informație „neoficială”:

Curtea de Apel a Districtului Columbia (DC) a respins recursul lui Meta (cunoscut anterior sub numele de Facebook) (1) prin care acesta a cerut anularea unei citații generale, ce îl obliga să predea urgent documente interne suficiente, ca probe ale unei operațiuni secrete de identificare a tuturor grupurilor, paginilor și conturilor facebook, care ar fi încălcat politica de așa-zisa dezinformare, privind o răceală cu rata de vindecare de peste 99%.

În baza operatiunii, denumite "proiectul veritas”, utilizatorii care au avut îndrăzneala să exprime scepticism si ezitări on-line, au fost catalogați drept delicvenți de opinie, pedepsiți cu bannarea sau chiar blocarea conturilor personale ori au suportat, în alte cazuri, drept sancțiuni mai blînde, "doar” ștergerea comentariilor și a likeurilor date - informează Reclaim The Net.

Regulilefacebook, privind dezinformarea pe teme de o răceala și-un mooc, au interzis multe declarații adevărate în timpul pandemiei, se mai arată in dosar. De exemplu, a fost interzisă afirmația că „superbele grămăjoare nu sunt eficiente în prevenirea bolii, împotriva căreia sînt menite să acționeze”, realitate pe care oficialii din domeniul sănătății au recunoscut-o ulterior, fără tragere de inimă. Chiar și Muntedezahăr, șefu’ m3t@, a recunoscut că a cenzurat informațiile veridice, la cererea administrației Duo-den, in Iunie curent, in podcastul lui l3x fr1dm@n. "Mi-au cerut sa cenzurez o grămadă de informații legate de răceală, care s-au dovedit, ulterior, discutabile ori chiar adevărate” a admis, atunci, Muntedezahar.

Milioane de oameni au fost afectați de aceste reguli de cenzură acerbă, aplicate la scară globală. În unele zone, peste 100 de milioane de postări au căzut sub sanctiunile facebook, pentru violarea mascaradelor comunității. Unele dintre grupurile eliminate aveau și sute de mii de utilizatori.

Culmea tupeului de borfaș, m3t@ a contestat citația din motive de "libertate de exprimare” (!) și de "confidențialitate” (!), argumentând că ordinul judecătoresc ar încălca Primul Amendament și că ar fi fost necesar un mandat care sa ii oblige să dezvăluie datele solicitate, în baza Legii privind comunicațiile stocate (SCA)

Cu toate acestea, Curtea de Apel i-a respins cererea, cu argumente cu tot, aratînd ca m3t@ nu a demonstrat cu nimic ca dezvăluirea respectivelor informații ar încalca cuiva dreptul la libertatea de exprimare sau dreptul de asociere, iar ca așa-zisa nevoie de a proteja libertățile utilizatorilor este o găselnița juridică slaba, cîtă vreme înșiși utilizatorii "s-au asociat in mod public cu opiniile lor personale, postîndu-le, în spațiul public, pe propriile pagini”.

Instanța a insistat, de asemenea, că cerința de mandat (prevăzută de Legea privind comunicațiile stocate - SCA) nu se aplică postărilor din spațiul public, iar ca citația „nu impune ca m3t@ să „demaște orice utilizator anonim”, ci doar pe cei care si-au exprimat public, in baza libertății de exprimare, ideile si opiniile proprii.

Instanța a caracterizat solicitarea de desecretizate a datele utilizatorilor ca fiind „relevantă și rezonabilă” pentru aflarea adevărului și a explicat că citația susține chiar interesele guvernamentale.

Nu numai că prin citația respectivă i s-a cerut lui facebook să predea datele utilizatorilor interziși pentru că au împărtășit opinii divergente narativei oficiale, cu privire la plandemonie, ci i-a impus și sa înceapă sa renunțe la propria politică privind cenzurarea așa-zisei dezinformări, privind eterna răceala si veșnicul muc.

Amin!

(1) m3t@ este un conglomerat tehnologic, care cuprinde un domeniu mai larg, decât simpla platforma de social-media, cunoscuta publicului larg drept facebook.

PS: Atît de tare deranjează stirea despre abuzurile militare comise asupra societății civile, in America, in plandemonie, tradusă si postata pe canalele mele de socializare, încît, pe Instagram, s-a ajuns pînă acolo, încît s-a instaurat cenzura totala. Shadowban nu le mai ajunge…

Fără a fi avertizată ca as fi violat vreun standard comunitar (cum poate viola o știre depre un proces in desfășurare privind operațiuni militare neconstituționale gingășia societății - nu stiu!), postarea a fost ascunsa total.

Nici un urmăritor, din citeva zeci de mii de pe pagina mea de Instagram, nu a vazut-o si nu a aflat ca armata americană a avut un rol dominant in operațiunea denumită Warp Speed (Viteza Urzelii - n.n.) de fabricare, distribuire a unor grămăjoare superbe, dar experimentale, si păcălirea maselor, prin intermediul aparatului de propaganda, cum ca ar fi sigure si eficiente, dar mai ales absolut necesare împotriva unei răceli cu rata de vindecare de peste 99%.

Ca urmare a Vitezei Urzelii, s-au produs nenumărate vătămări corporale grave si chiar morți, dezastru uman ce întrece in proporții genocidul din lagărele de exterminare naziste (după cum se arată in dosarul aflat pe rolul instantei americane), situație confirmată in propriile documente auto-demascatoare ale armatei americane.

Am si o posibila explicație de ce o astfel de știre trebuie bannata pe șest, dar in mod absolut: te face trasezi o paralela si sa te întrebi insistent ceva anume... începe cu a si r, continua cu g, ajunge la v, apoi la c, iar la r si - inevitabil - la k.

Nu neg, eu ma întreb. Tu, nu?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews