ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



"Cauza tuturor bolilor" (vătămările corporale cauzate de accidente nu intra aici) - citesc în Thomas E Levy, MD, JD -  "se explică prin: 

1. nivele mari de IOS (stres oxidativ intracelular)

2. acompaniate și /sau cauzate de nivele crescute de calciu intracelular (deci, nu lactatelor!) și care pot fi

3. puternic combătute sau diminuate de o asimilare crescută a magneziului (frunze verzi, nuci, semințe, plante medicinale), dar și de

4. orice altă intervenție ce poate crește capacitatea antioxidantă în interiorul celulelor, în special vitamina C (fructe proaspete) și gluthatione (ceapa, usturoi, praz, varză, hrean), dar care pot fi

5.  agravate, suplimentar, de apariția noilor pro-oxidanti (otrăvuri, radiații și toxine, ca cele derivate din tutun, cafea, alcool, zahăr, monoglutamat de sodiu si alte e-uri, prăjeli, afumături, produse de patiserie, lactate, apa de la chiuvetă, băuturi acidulate șamd)."

PS: Explicațiile din paranteze sînt ale mele si sînt bazate pe suma informațiilor strînse de mine din literatura de specialitate. A se lua cu un grăunte de sare.