ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Lamentabilul amurg al zeilor", ultima carte a domnului profesor Gheorghe Piperea, fost judecător și acum avocat, este nu numai un manual de supravietuire în Matrix, ci - cel puțin, deocamdată - singura hartă sigură de ieșire din cotidianul și autohtonul nostru "Truman Show".

Hrănim cu energia noastră monstrul infernal, care ne-a furat drepturi și libertăți, vise și sperante. Hrănim, cînd tăcem și nu acționăm, sistemul distructiv al Big Money, Big Tech, Big Pharma, în stare de inconștiență fiind, adormiți de cîntecul de sirenă al mass-media scrise și televizate și al declarațiilor guvernamentale sforăitoare .

Întrebarea e: ne putem trezi? Sau și mai exact: mai avem timp? Domnul profesor are răspuns (da, putem!, da, avem! ) și soluții eficiente (har-Domnului!).

Despre toate acestea, în interviul pe care mi l-a acordat în această dimineață. Și, mult mai pe larg și mai detaliat, în cartea-far "Lamentabilul amurg al zeilor".

Cine nu are un Gheorghe Piperea, să își cumpere! Acum, numai la Editura Rao!

Va aștept pe canalul meu de YouTube cât și pe noua mea casa de pe TELEGRAM - https://t.me/OliviaSteer.