ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ziua tuturor drepturilor și libertăților umane, am aflat că mi s-a negat mare parte din drepturile și libertățile umane.

Decizia nu e definitivă, o voi ataca cu recurs.

Deocamdată, pînă la o hotărîre finală, pot spune că nu mi-am pierdut speranța că voi obține cîștig de cauză. Altfel, ar fi cumplit, căci s-ar instaura regula (auto)cenzurii pentru noi toți și s-ar statornici dreptul lor funciar la linșaj public și amenințări de tip mafiot, împotriva oricui nu se aliniază ideologiei de partid și/sau de guvern.

Practic, prin hotarirea de azi, s-au negat de fapt Constituția României (de ziua ei!), jurisprudența CEDO, Carta Universala a Drepturilor Omului, Codul de la Nuremberg (printre altele). Și odată cu ele, speranțele tuturor ca libertățile fundamentale ale omului le (mai) sint garantate de legi interne și pacte internaționale.

Voi reveni cu detalii incredibile din dosar, pe care presa main-stream le-a ignorat cu desăvîrșire și după decizia din fond, de frică să nu supere partidele care le livrează constant sume colosale din banii primiți de la bugetul de stat (adică ai noștri, ai tuturor).

Cum ziceam: voi reveni cu nume și prenume, cu ghilimele deschise și cu ghilimele închise. Cu intenție, scop si mijloace. Ca să se știe! Mama lor de borfași!

Curînd! Numai pe ActiveNews!