ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr de 11.226 de cazuri noi de DIVID OMIENOUASUTEOPTZECISIPATRU au fost înregistrate, în perioada 11-17 septembrie, cu peste 4.000 mai multe decât în intervalul precedent, victimele acestui flagel nemilos, întors, proaspăt, dintr-o bine meritată vacanță, bine bronzat și pus pe fapte mari, potrivit Sinistrului Sănătății.

De asemenea, au fost raportate 18 decese, cică din aceleași motive, legătura de cauzalitate pe care nu o verifica nimeni - da’ nu mai contează, ca oricum nu mai crede nimeni ca ar mai fi nevoie.

Numărul celor diagnosticați și internați e de circa 1.000, din care, la terapie intensivă, 63 de persoane, se mai spune, pe același ton alarmist, de trei ani încoace, menit să nască în noi reflexul de a întinde mina spre o mască-două-trei, dacă nu spre o programare urgentă la medic, pentru o capsare sigură și eficientă.

Între timp, pe cerul patriei, nori albi și niște chestii, despre care nu ai voie să te întrebi, să te miri, să presupui, că riști etichete, blam & more…