ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profeție îndeplinită e o predicție, care se adeverește, cel puțin în parte, datorită convingerilor/așteptărilor unei persoane sau ale unui grup de persoane, spune definiția larg acceptată.
 
Convingerile personale influențează acțiunile, spun și psihologia și pedagogia și religia, recunoscîndu-le mecanismele interioare, pe de o parte, rezultatele exterioare, pe de alta, și legăturile indestructibile dintre ele.

Acum, ce se întîmplă cu cei ce speră și se roagă, postesc ca stil de viață, se antrenează zi de zi si își văd de visul lor? Nu știu. Nu spun cu nici un cuvînt că devin basm, legendă, baladă, cînt, imn, odă. Nu! Spun doar că, la fix un an, Djokovic, întors în groapa cu lei, înarmat cu o rachetă de tenis și energia tuturor celor care l-au susținut vreodată cu gîndurile lor bune, a îndeplinit Profeția.