ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru chestiuni:

1. Vă readuc aminte sa va țineți departe de "Aromaterapia”, lucrarea încă necenzurată a doctorului negaționist avant la lettre, Jean Valnet, unde se afla, ca un corp delict încă neridicat de organele vigilente de ancheta, metoda lui franțuzească și medievală (el îi zice "infailibilă”, după decenii nesfîrșite de practică clinică) pentru stările gripale și primele crize de frig, răceli & more, și anume "groguri făcute dintr-o jumătate de lamîie stoarsă, o lingură de miere și un pahar mare de apă caldă, în care au fiert timp de două-trei minute o bucată de scorțișoară și un cuișor și care se lasă, în infuzie, douăzeci de minute.

2. Acum un an, cînd deconspiram acest fake-news de proporții galactice, gîndul îmi zbura inevitabil la balcanicii ăștia de români, rușinea Europei, în rîndul cărora rata infectării a fost și e mică, mică de tot, cea mai mică!, chit că nimeni nu le-a dat antivirale în farmacii și nici fascinați nu prea au fost (iar dacă au fost, au fost mai mult la chiuvetă). Nu-i bănuiam de delicte terapeutice minore cu scorțișoară și cuișoare, vă spun sincer!, ci de infracțiuni grave și deosebit de grave, în formă continuă, cu ceapă românească, usturoi autohton si hrean de producție locală.

3. Se conturează îngrijorator un nou fenomen infracțional, la nivel de cartiere si periferii rurale, din toată țara, unde se comit in mod organizat si premeditat, cu ajutorul unor arme artizanale ingenioase, dar extrem de periculoase pentru circuitul viu al comisioanelor in natura, crime împotriva inumanitatii (locale si centrale). Mai exact, după metodele descrise si de dr. Christopher Vasey, în subversivul "Ghid de detoxifiere”, in propriile apartamente cvasi-neincalzite, romanii intra, cu chei potrivite, seara, la adăpostul întunericului autoimpus de groaza ultimelor facturi la energie, pentru a se deda tilhareste inhalaților nocturne cu aburi sărați. Sub imperiul răului, moștenit genetic din tata in fiu, după cum ne-a avertizat si Lombroso, la vremea lui, românii fierb în crăticioare smălțuite, la 20 de lei bucata, apa rece cu bulbuci, alături de un pumn sau doi de sare grunjoasa (adusă cu sacii, de pe la vreun slănic de aproape/aiurea ori chiar din Piața Matache, unde se dă la 5 lei kilu’) si inhalează aburii pina li se curată plămînii de mucus, prin expectorație indusă, riscînd astfel multa sănătate si viața lunga. Absolut inconștienți!

4. Practica postului si a rugăciunii, vreme de 40 de zile, la care se supun undeva între 80 si 90% dintre românii ce se declara creștini, in preajma Crăciunului, potrivit datelor ultimului recensământ, este de asemenea primejdioasă pentru toți, caci are, drept finalitate indezirabila, întărirea imunității individuale, eliberarea de gindurile negre si nutrirea nepermisa de sentimente de speranță si fericire împlinita, ceea ce se repercutează negativ asupra întregii societăți.

O nație de conspiraționiști, din moși-strămoși - asta sîntem!