ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


OAMENII NU SE LASĂ: Familia lui George Watts Jr., un tânăr de 24 de ani care a murit din cauza complicațiilor medicale, cauzate de miocardita indusă de superbu’, continua sa lupte pentru dreptate și adevăr, după ce a contestat astăzi o moțiune de respingere a procesului intentat împotriva Departamentului Apărării al SUA, relatează Children’s Health Defense, care si finanțează acțiunea, în numele familiei Watts.

Reamintim ca Departamentul Apărării al SUA (DOD) este cel care a supravegheat dezvoltarea și distribuirea gramajoarelor, în conformitate cu Operațiunea Warp Speed (1).

Familia Watts susține că secretarul Apărării, Lloyd Austin, s-a angajat într-un abuz în serviciu cu efecte catastrofale, exagerînd siguranța superbului cu nume de parizer, autorizat pentru utilizarea în situații de urgență.

DOD, în mod intenționat, fără justificare și fără a ține seama de diferența dintre gramajoarele experimentale și cele licențiate, a indus in eroare populația, catalogînd un ser experimental ca fiind „sigur și eficient”, deși, legal, nu putea folosi astfel de termeni, pentru promovarea produsului.

Drept urmare, tînarul de 24 de ani, George Watts, a fost indus în eroare să se fascineze, fapt ce i-a fost fatal.

DOD a susținut în moțiunea sa de respingere a acțiunii judecătorești, că departamentul nu poate fi acționat in instanța, în acest caz, deoarece are „imunitate suverană” (o doctrină juridică americană, care afirmă că statul nu poate comite abateri legale și, prin urmare, nu poate fi dat în judecată, fără consimțământul său - adică o forma extrem de perversa de legalizare a abuzurilor guvernamentale, in patria-leagăn a statului de drept - n.n.)

DOD a mai susținut, de asemenea, că, și în ipoteza în care statului nu i s-ar recunoaște "imunitate suverană” (cum s-a intimplat, in urma cu o saptamina, intr-o hotarire definitiva a Curții de Apel din Arondismentul 5, privind dreptul medicilor de a prescrie medicamente autorizate, chiar si Iv3rm3ct1n@ - n.n.), probele reclamanților nu au fost suficiente pentru a dovedi că DOD a manipulat opinia publica, atunci când a catalogat superbul drept "sigur și eficient”.

DOD a mai pretins că serurile licențiate și cele experimentale erau interschimbabile și orice declarații erau în concordanță cu evaluările și recomandările făcute de FDA și de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Familia Watts, în replică, a susținut, prin avocați, că „imunitatea suverană”, invocată in apărare, nu se aplică în temeiul "Legii privind pregătirea publică și pregătirea pentru situații de urgență” (PREP), și că întreruperea "oricăror căi de atac”, chiar și în cazul abuzului DOD, "este neconstituțională”.

„Prin moțiune, pîrîtul încearcă în mod intenționat să mute atenția de la răspunderea indiscutabilă a DOD pentru americanii înșelați amarnic, determinați sa participe la un experiment uman mortal, în masă – unul care a depășit cu mult aria de experimentare medicală letală din lagărele germane ale morții, din cauza cărora au fost înființate Tribunalele militare, care sa ii judece pe medicii naziști, la Nürnberg, acum 75 de ani.”

„Experimentul DOD a impus cîteva sute de milioane de vaccinuri <<gratuite>> unui public american încrezător în guvernanții săi, sub promisiunea înșelătoare, formulată cu rea credința, că superbele ar fi sigure și eficiente. Totul in timp ce Operațiunea Warp Speed („OWS”) a păstrat înregistrări auto-demascatoare si detaliate privind un număr nesfîrșit de răniți grav și morți, toate cauzate de seruri.”

(1) Departamentul de Apărare al SUA (US DOD) a avut un rol dominant în strategia-răspuns împotriva răcelii cu rata de vindecare de peste 99% și în dezvoltarea și distribuția superbelor grămăjoare, fapt ascuns publicului larg. Strategia a nesocotit multe etape și proceduri standard, absolut necesare, altfel, pentru produsele (f)arma-ceutice (!).

Definirea acestor grămăjoare drept „contramăsuri”, in loc de "agenți terapeutici”, a permis arderea ilegală a etapelor in procesul de autorizare a utilizării lor de urgență și lansării acestora, pe scară largă. Efectele secundare grave sau chiar letale ale gramajoarelor sint in strînsă legătura cu această strategie militară secretă, vizînd o problemă de sănătate publică (imixtiune inacceptabila, intr-un stat de drept - n.n.).

Mai e de arătat ca dezvoltarea, testarea și aprobarea gramajoarelor cu tehnologie arememe (!), s-a făcut în mai puțin de un an, în timp ce dezvoltarea și aprobarea serurilor convenționale durează, în mod normal, aproximativ 10 ani.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews