ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii mor de gripă pentru că au fost interzise antiviralele în farmacii, că medicii nu au voie să le prescrie, după cum au dispus toți psihopații din sistemul de sănătate din România.

Ei nu mor pentru că nu stă o țară întreagă închisă în case, în carantină, cum îi tot dă înainte, în curat delir de interpretare, Alexandru Rafila, (nu întîmplător) viitorul candidat al PSD la președinție și (tot nu întîmplător) fostul reprezentant OMS în România. 

Ei mor, deci, la ordin guvernamental, prin refuzul de a pune la dispoziție tratamentul salvator (ca să crească, astfel, rata vaccinarii), prin blocarea în vamă a tirului cu antivirale adus de Becali, prin mal-praxis, prin terorism mediatic, prin sărăcire și foamete, prin facturi de groază.

Dar Rafila se face că nu înțelege, agitîndu-se la diverse posturi, în prime-time, ca-n reclama veche: "Halatul! Halatul!!! Cît e halatul?!?".

Discursul lui Rafila, din ieșirea publică de azi, pare că a avut titlul: "Batman!!! Batman!!!" și a fost scris și semnat tot de șefii la (sic!) Superman.