ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există!

Exista însă, obligatoriu:

1. "asimptomatic”,

2. "virusul ucigaș”,

3. "opinia experților independenți”,

4. "sigur si eficient”,

5. "vesti extraordinare din economie”

Si mai exista, inevitabil:

6. "protecția măștii”,

7. "să o salvam pe bunica”,

8 "un nou val” pentru care e

9. mare nevoie de alt contract baban, chiar dacă nu chiar de 10,5 milioane de doze noi de "sigur si eficient”, aducător de comisioane frumușele în pușculițele

10. "guvernanților noștri”.

Lăsați teoriile conspirației! Documentați-vă numai din surse oficiale! Dacă v-a plăcut așa mult să #stăm_acasă…

* * *

Eu nu comentez! Și refuz să îmi pun întrebări. Eu am încredere, sută la sută, în ziariștii și influencerii patriei, care ne-au scos la limanul adevărului, și în pandemie.

Alții, însă, nu cunosc respectul datorat jurnaliștilor iubitori de știință - atunci cînd știința le umple burticile - și autorităților noastre responsabile - cărora le curg iubirea de semeni și deontologia prin vene. Rușine, lor!

Vreau să îi demasc, pe aceasta cale!
Primul, guvernul UK:


"Guvernul Marii Britanii a recunoscut că dîrele chemtrails lăsate de avioane sunt reale și nu este vorba de o „teorie a conspirației”. În 2014, ca răspuns la o solicitare în temeiul Legii privind libertatea de informare, Departamentul pentru Energie și Schimbări Climatice al Regatului Unit („DECC”) a declarat:

<Societatea Regală a publicat un raport, în 2009, care explică metodele SRM [„solar radiation modification” - modificarea radiației solare]. Nicio metodă SRM, care ar putea include pulverizarea pentru reflectarea luminii soarelui sau modificarea norilor, nu este efectuată de HMG [Guvernul Majestății Sale] și, după cunoștințele noastre, nu este efectuată în sau deasupra Regatului Unit. Deși SRM este discutat în raportul Societății Regale, aceasta nu recomandă implementarea unui program de SRM... DECC a finanțat proiecte la Met Office Hadley Center cu privire la efectele SRM... Guvernul nu întreprinde activități de geoinginerie și, din câte știm, nimeni nu face asta în Marea Britanie>.” (PDF AICI)

PS: Oameni, pe care i-am admirat si i-am ascultat, ani de zile, au devenit influenceri, in plandemie. Ce trista soartă au! - AICI